Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki a videóban szereplőhöz
hasonló?
"Ha elveszíti az állását egy válság miatt [...] nem azt a képet látja a tükörben mint amit megszokott."
Ezzel arra célzol, hogy megváltás lenne számára, ha elveszítené az állását, és nem ezt a fejet látná a tükörben? :O
Hát, ez elég gonosz megközelítés
2020. ápr. 24. 22:37
12/37 A kérdező kommentje:
Pontosan az ellentétét: ha elveszíti a munkáját nem lesz pénze vásárolni és szépségszalonokba járni. Aki ehhez szokott annak egy pár hónapos kiesés csúnyán ront a megjelenésén, pl.nem tudja festetni a haját. Ha a párja nem segíti ki anyagilag, a bevételével arányosan az önbizalma is megzuhanhat és frusztráltá válhat. Nem jellemző ezekre a nőkre hogy hatalmas megtakarítással rendelkeznének.
Neked tulajdonképpen mi a bajod? A videós pitsa egyenesen szörnyű. Ha 40 kilót fogyott akkor olyanok a mellei mint a tacskó fülei. Sem külsőleg nem jó, sem belsöleg. Minek jönnénk össze vele? Kit érdekel a pénze?
2020. ápr. 24. 22:44
"Pontosan az ellentétét: ha elveszíti a munkáját nem lesz pénze vásárolni és szépségszalonokba járni. Aki ehhez szokott annak egy pár hónapos kiesés csúnyán ront a megjelenésén, pl.nem tudja festetni a haját."
Ha ez a megjelenés az, amit sikerült elérnie a rengeteg sminkkel, vásárolgatással, szépségszalonnal, akkor hidd el, jót tenne neki az a munkanélküliség :)
2020. ápr. 24. 22:45
Mondjuk, én elmentem ezt a postot.
Mikor a nők mindig azzal jönnek, hogy a férfiaknak csak a műnyag, meg a megcsinált nő kell...
Hááát... 100 random nőből 90 tuti jobb ennél a csajnál, még akkor is, ha a Lidlben dolgozik, és nincs pénze 160€-s fodrászra...
2020. ápr. 24. 22:47
Szerintem nem szép, de kinek a pap, kinek a paplan...
2020. ápr. 24. 23:35
2020. ápr. 24. 23:39
Ez egy gyönyörű, igényes és értelmes nő, aki nézi a videóit az tudja hogy humoros is, igen van egy beszédstílusa, de engem pl egyáltalán nem zavar. Dentálhigiénikus egyébként. Az pedig undorító hogy a pénztárcájában turkáltok, ha annyi pénzetek lenne hogy megvehetnétek azt amit ő (teljesen mindegy hogy miből mert nektek ahhoz semmi közötök nincs), akkor gondolom ugyanúgy a kínaiba járnátok, ugye? Nem tudom miért rossz ember attól valaki ha sokat költ ruhára, mindenkinek kell valami hobbi. Van aki ugyanennyit költ utazásra, horgászatra, és még sorolhatnám mire.
2020. ápr. 24. 23:45
79% Amúgy félelmetes, hogy belinkeli egy nő videóját, majd kb már egy jövőbeli mesét kreál hozzá, és ezen húzza fel magát. Hogy ha nem lesz munkája a nőnek (??) akkor majd neki (???) kell állnia a költségeit.
2020. ápr. 24. 23:57
Aranyos meg minden de tokre mas vilag szoval en se (oda porgettem ahol arrol beszel h dizajner taskara gyujt). De aki szerint ez a no csunya meg 10bol 9 jobb, az nem tudom hol el.
2020. ápr. 25. 00:17
Kapcsolódó kérdések: