Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel aki a videóban szereplőhöz hasonló?

Figyelt kérdés
[link]

2020. ápr. 24. 22:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
44%

"Ez egy gyönyörű, igényes és értelmes nő"

Háát... elég más elképzeléseink vannak az igényesről...

Az lakótelepről szalajtott arisztokrácia báját nem takarja el egy pár drága designer cucc. Inkább csak mókássá teszi.

2020. ápr. 25. 00:21
 22/37 anonim ***** válasza:
36%
Fuuu... Hát szerintem ez egy kifejezetten előnytelen külsejű, rondácska csaj. Távol áll a széptől, még így egy kiló vakolattal is, hát még aélkül..
2020. ápr. 25. 01:08
 23/37 anonim ***** válasza:
16%
Ahh meg is van, a megnyitott linknel még dobott be egy rakás videót a csajról és az egyiken smink nélkül van... Kifejezetten ronda, brrrrr.
2020. ápr. 25. 01:10
 24/37 anonim ***** válasza:
47%
Tényleg elég fura feje van. Sok nála szimpibb youtuber van. Most ne már hogy muszáj legyen anyagiakra kihegyezni a kérdést, a személyiség is számít. Bár lehet hogy épp az anyagiasság látszik a fején, ami nem valami megnyerő.
2020. ápr. 25. 02:00
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Na jó oké biztos aranyos valahol csak tovább kell nézni, biztos bejön pár embernek de azért lehetne lazább.
2020. ápr. 25. 02:19
 26/37 anonim ***** válasza:
19%

Ez a nő elmebeteg. Mondjuk ezt nőként írom, de megnéztem a Gardrób túrás videóját és rácsodálkoztam még 1-2 felvételre, amit készített és kész:D

Hogy valakinek erről szóljon az élete, atyaég!

Egy igazán szép nő megfésülködik és ennyi, esetleg még feldob egy finom sminket.

Hogy arról szóljon az életem, hogy tologassam a bőröcskémet a körömágyamnál, hát én ebbe belepusztulnék.

2020. ápr. 25. 02:30
 27/37 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ö egy szép nö és dícséretes, hogy lefogyott. Nem tudom hol él az, aki szerint ö a csúnyább 10%-ba tartozik. Méghogy a férfiak 8-ból 10 növel lefeküdnének... szóval ö a 2-ben van akivel nem... már értem miért nincs csaja az ilyeneknek. Nem Kell hogy mindenkinek ö legyen az esete, de nem is kell úgy feltüntetni mintha bottal se...

Dentálhigénikus Ausztriában, szóval ha megengedheti magának, akkor miért ne költsöm magára annyit a fizetéséböl amennyit szeretne. Az meg, hogy gyüjt a designer táskára szintén inkább pozitívum, jobb lenne ha a pasijával vetetné meg magának? Nem a ti pénztárcátokra van kalibrálva, ez egyértelmü, de nem is kell köré mesét költeni, hogy mi lenne ha ez meg az, nyilván feltalálná magát akkoris.

2020. ápr. 25. 02:37
 28/37 anonim ***** válasza:
25%
26 Azokat a noket akik max megfesulkodnek es annyi, tramplinak szoktak hivni. Kiveve, ha Palvin Barbi a nevuk es valoban gyonyoruek minden megeroltetes nelkul, de ez kb a nok maximum 15%-a.
2020. ápr. 25. 02:50
 29/37 anonim ***** válasza:
20%
28 szerintem férfi vagy, már többször eszembe jutott mi lenne ha a sok saját külsejére panaszkodó férfi sminkelne egy kicsit. Mi lenne ha a láthatatlan szőkés szempillája sötétebb lenne, ha a szemöldökét sötétítené formázná vagy a hajszínét próbálgatná. Aki nem ismeri, észre se venné a sminket. A csúnyább nők IS ugyanezt teszik. Akkor megszoknánk a sminkes fiúkat és nektek is kötelező lenne festéket kennetek magatokra haha.
2020. ápr. 25. 02:57
 30/37 anonim ***** válasza:
42%
Nem, en no vagyok, es pont ezert tudom, hogy nez ki egy no, ha maximum megfesulkodik reggelente es ennyi. Amugy nem vagyok a tulsminkeles hive es nekem sincs harom kulon szobam csak a ruhaimnak, de aki azon akad ki, hogy valaki a apolja a koromagyat, az vagy tokeletesnek szuletett, ahogy a kornyezeteben minden no es egyaltalan nincsen gondjuk ilyen alantas dolgokra, hogy ez neki meglepoen hat, vagy pedig siman trampli, de azt hiszi, hogy az ugy tok jo. Mindkettore van pelda. Es ha tippelnem kene, akkor inkabb az utobbi, mert ok szoktak leszolni azokat, akik foglalkoznak a kulsejukkel, mivel nem tudjak meg mindig feldolgozni a kozepsulis traumaikat, amikor a szebb lanyok kikozositettek oket, csak azok a lanyok mar reg elfeledkeztek roluk, ez a szomoru, ok meg itt tartanak meg mindig, hogy online mas noket fikaznak, mint valami dedos, azert, mert valakinek epp van negynaponta ot perce, hogy rendberakja a kormeit xD
2020. ápr. 25. 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!