Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki a videóban szereplőhöz hasonló?
"Ez egy gyönyörű, igényes és értelmes nő"
Háát... elég más elképzeléseink vannak az igényesről...
Az lakótelepről szalajtott arisztokrácia báját nem takarja el egy pár drága designer cucc. Inkább csak mókássá teszi.
Ez a nő elmebeteg. Mondjuk ezt nőként írom, de megnéztem a Gardrób túrás videóját és rácsodálkoztam még 1-2 felvételre, amit készített és kész:D
Hogy valakinek erről szóljon az élete, atyaég!
Egy igazán szép nő megfésülködik és ennyi, esetleg még feldob egy finom sminket.
Hogy arról szóljon az életem, hogy tologassam a bőröcskémet a körömágyamnál, hát én ebbe belepusztulnék.
Szerintem ö egy szép nö és dícséretes, hogy lefogyott. Nem tudom hol él az, aki szerint ö a csúnyább 10%-ba tartozik. Méghogy a férfiak 8-ból 10 növel lefeküdnének... szóval ö a 2-ben van akivel nem... már értem miért nincs csaja az ilyeneknek. Nem Kell hogy mindenkinek ö legyen az esete, de nem is kell úgy feltüntetni mintha bottal se...
Dentálhigénikus Ausztriában, szóval ha megengedheti magának, akkor miért ne költsöm magára annyit a fizetéséböl amennyit szeretne. Az meg, hogy gyüjt a designer táskára szintén inkább pozitívum, jobb lenne ha a pasijával vetetné meg magának? Nem a ti pénztárcátokra van kalibrálva, ez egyértelmü, de nem is kell köré mesét költeni, hogy mi lenne ha ez meg az, nyilván feltalálná magát akkoris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!