Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet manapság találni egy kedves, rendes, aranyos barátnő típusú lányt, miért van ennyire eltorzulva a világ?
Rosszul teszed, utcán, metrón is lehet ismerkedni. Persze ha a csaj éppen megbeszélésre rohan, akkor egy szóval le fog pattintani, de ez benne van a pakliban.
Egyik legkedvesebb élményem, amikor a metrón szemezett velem egy srác, és utána odajött hozzám, meghívott valahová, beszélgettünk. Nem lett belőle nagy szerelem, mert hamar kiderült, hogy nem jövünk be egymásnak, de egyáltalán nem utasítottam el.
Másik hasonló esetben egy színházban néztük egymást egy sráccal a darab előtt. Nem beszéltünk, gondoltam, ebből nem lesz semmi, és a darab végeztével indultam is hazafelé. A villamosnál ért utol, tök aranyos volt, vele randizgattunk is egy ideig.
De mindkét esethez kellett az, hogy ne legyenek besz@riak és oda merjenek jönni. Nem haraptam le a fejét egyiknek sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!