Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Lányok! Találkoznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Lányok! Találkoznátok egy “fogd meg húzd meg” munkás sráccal? 21/F

Figyelt kérdés
Még randi előtt leírnám/elmondanám. Ez így korrekt szerintem.

2020. ápr. 22. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha szimpik vagyunk egymásnak,miért ne.
2020. máj. 27. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Meg ha próbál tenni azért, hogy 52 rongyon felük keressen.
2020. máj. 27. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

A válaszok döntő többségéből kitűnik, hogy nem a pénz az első.

Ja, nem.

2020. máj. 28. 10:16
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Ugyan nem lány vagyok, de talán tanulságos lesz. Az ismeretségi körömben van egy fiú. Én gyerekkora óta ismerem. Igen gyors, temperamentumos, ügyes srác.

Az általánost estin fejezte be úgy 17 éves korában. A családi körülményei elég rosszak voltak. Nem igen "kínozták" azzal, hogy "fiam ez így nem jól van". (Nem kisebbségiek) Sokadjára lett egy munkahelye ahonnét nem lép meg.

Ide főleg az kell, hogy ügyes, gyors legyen. Az meg nála alap adottság. Albérletben él a barátnőjével, aki most érettségizik. A jogosítványt már megszerezte. Hamarosan lesz autó is. Majd ha érettebb lesz gondolom tanul majd valamit. Ja, ahol dolgozik onnét sok tanultabbat elküldtek mert nem voltak elég gyorsak... Az, hogy az életben ki hogy tud boldogulni nem csak a megszerzett papírokon múlik. Lehet valaki szűlői kényszer miatt nagy kínkeservvel leérettségizik. Aztán, hogy ki ne tagadják éjjel-nappali tanulással letesz egy büfé szakot. Aztán az életben ha nem mondják meg neki mit csináljon, irányítás nélkül egy elveszett ember. Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ma Magyarországon a bizonyítványoknak. Ennyire nem fekete -fehér az élet.

2020. máj. 28. 17:14
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
Csinos jogásznő...:):) Annak feltétlenül itt van dolga, egy ilyen oldalon.
2020. máj. 28. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Ő keresett múltkor jogász fiút.
2020. jún. 5. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a "fogd meg, húzd meg" azt jelenti, hogy csak szexet akar, főleg a leírás alapján, hogy előre közli, hogy csak ennyit akar, mert így korrekt..

A csak szexnek viszont nem tudom, hogy mi köze a dologhoz.

2020. jún. 5. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:

9#es nagyonokosnak!

És téged annak idején kik tanítottak észlény?

Egy kis tiszteletet,ha már okos nem vagy!!

2020. jún. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!