Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok olyannal aki iránt nem éreztek vonzalmat?
Figyelt kérdés
1x találkoztam vele baráti társaságon keresztül, mondjuk nem tudtam vele sokat beszélni, de szimpatikus volt, viszont úgy érzem, hogy nem érzek vonzalmat iránta. Vagy ez később változhat? (Én vagyok a nő)2019. aug. 11. 21:53
1/5 anonim válasza:
Én lehet adnék egy esélyt, de attól is függ, mennyire nem tetszik, ha valakiben abszolút nem látok semmit, ami tetszik, akkor nyilván hagyom, hiába tartom fontosabbnak a belsőt. Olyan viszont volt, hogy valaki akit teljesen közömbös volt számomra a belső tulajdonságai a legvonzóbb személlyé tették, akit addig ismertem. :)
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló. Általában pont az, akit vonzónak találtam az volt az, akivel a végén kevésbé jöttem ki jól érzelmileg. Fontosabb, hogy jól érezd magad, tudj beszélgetni, nevetni a társaságában. A mostani párom sem úgy indult, mint akihez vonzodom. Mégis pár találkozó után rájöttem, hogy szeretek vele lenni, és boldog vagyok a közelében.
Szóval ha szimpatikus, adj neki esélyt. A vonzás szerintem bár nagyon jó dolog a kezdetben, hiába való, ha mint embert nem érzed magadhoz közelinek. Persze nem hátrány . De nem korai elsődleges szempont. Próbáld megismerni . Ha élvezed a társaságát, akkor az már egy nagyon jó kezdési pont :)
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen adni kell 1 esélyt, hogy megismerd...
4/5 anonim válasza:
Én nem. Elsőre érzem, hogy mizu.
5/5 anonim válasza:
Nem. A vonzalmat elsőre érezni, ha van. Haver lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!