Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a valódi célja?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal. Jól megvoltunk, cheteltünk, már 1 randi is volt. Nekem kezd már fontos lenni és ezt vele is közöltem. Én állandóan neten vagyok ha jönne, de már egyre kevesebbet ír és eltünik sokszor. Közben megtudtam hogy előttem is így járt egy lány h a csaj totál belezúgott aztán tali után nem sokkal közölte vele h nem akar többet. Mért csinálhatja ezt a srác hogy előadja a hősszerelmest de mire komolyabbra fordulna megváltozik?2020. ápr. 22. 13:03
11/12 anonim válasza:
Hát nem értitek, egy férfi nem rázhat le egy nőt sem, az a nők kiváltsága.
Am ezek a "labilis kis pöts kötődési problémákkal" fajta férfiak sorba szedik fel a csajokat, míg sokan közülünk labdába nem rúgunk.
12/12 anonim válasza:
#11: Én is erre gondoltam.
Ha a nő ráz le valakit akkor a férfi szemét.
Ha a férfi ráz le valakit akkor is ő a szemét.
Mindegy mit csinálsz, a kettős mérce akkor is érvénybe lép.
Valljuk be kérdező, te is csak azért pulykulsz, mert hirtelen valaki téged ráz le és nem fordítva. Nem ehhez vagy hozzászokva.
A válaszadók is nézzenek magukba, és emlékezzenek vissza, hány pasit ráztak már le ugyanezzel a módszerrel, mielőtt másra vetik a követ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!