Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptál segítséget már valódi ebben a rovatban?
Pontosabban:
"Kaptál már valódi segítséget ebben a rovatban?"
A #3-as válaszom kiegészíteném az itteni "tanácsokkal":
- Egy csomószor megkaptam, hogy nőgyűlölő vagyok. Ez lehetetlen és nem is igaz. Van barátnőm és a legjobb barátaim között több lány is van. Csak, mivel épp nőkről jött kérdésre válaszoltam, ezért logikus, hogy nem a férfiakat kezdtem el ekézni, BÁR a női válaszolók kb. fele ezt csinálja a kérdéseknél.
- Ma pl. elmebetegnek neveztek egy kérdés alatt és szórták rám a piros kezeket, mert egy látványosan hisztis és tiniszinten sértődékeny válaszolóval teljesen normálisan közöltem, hogy változtathatna a viselkedésén és így javíthatna a kapcsolatán.
- Ahol közöltem, hogy illene a társkeresőn válaszolni az érdeklődőknek, szintén elkezdték ekézni a férfiakat és teljesen félremagyarázták azt az egyszerű dolgot, hogy suttyóság a másik fejére tojni és kihozták, hogy szegény ártatlan nőknek nincs elég erejük több levélre válaszolni.
Szerintem erről az oldalról inkább meneküljön minden ember, aki valóban hasznos választ vár. Azok a nők, akik normálisan állnak a férfiakhoz, itt egy folyamatosan a férfiakat okoló agymosást kaphatnak. Azok a férfiak pedig, akik hús-vér nőkre kíváncsiak, elég hamar elkeseredhetnek.
Kedves Kérdező!
Eszem ágában nincs ebben a rovatban kérdést feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!