Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, hogy szakítás után valóban érdemes szünetet tartani és nem pót valakit keresni? Eleve, mennyire inkorrekt az, hogy ha nem jelzi az illető, hogy . Alul folyt.
még frissen szakított és ölelés és szeretet,szex hiány miatt keres valakít és nem komolyak a szándékai?
Aki szakított már és átélt hasonlót ex után frissen ismerkedett valakivel alkalmilag vagy netán máshogyan ,azért jelezte,hogy ..?
Az ember,ha felismeri,hogy még nem engedte el azt a valakit képes az új felé jelezni ?
Volt itt olyan,aki bakizott és véletlenül megbántotta az új partnert,pár jelöltet ?
Tudtok bocsánatot kérni ?
Volt aki szakítás után,kellő idő elteltével jött össze a másikalé és most is együtt van vele ?
Volt aki magába nézett és másként ált az új kiszemelthez ?
Fel lehet ismerni,ha valaki ex után csak szexet akar ,netán emberi ölelést is vagy eleve szeretne társra lelni ?
Kédem az miatt,mert nem egy pasiba botlottam,aki úgy keresett párt,hogy tul. nem is lépett túl exén. Eleve sérült volt még,séetett,sőt volt aki szerette volna ha még lenne lehetőség a régivel de gondolom nők is bakiztak így és ezzel az új jelöltbe akaratlanul is belerug ,megbántj,ha nem tisztázza elején magában ,másikkal mit akar és kit. Eleve szexet cak vagy..
Kinek mi a véleménye erről ?
Saját tapasztalat:
Akkor mikor vége lett, úgy gondoltam hogy készen állok egy új kapcsolatra.
Lehet helyt is tudtam volna állni egy új kapcsolatban, és sokkal gyorsabban túlteszem magam a csalódáson, ha akkor találok valakit. De az is lehet hogy elpuskáztam volna mert ahoz hogy levonjuk a tanúlságot az előző kapcsolatunkból, idő kell. Még akkor is ha mondjuk épp nem miattunk lett vége.
Így évek távlatából azt mondom, nagyon nem álltam készen még 1 év után sem...
Mostanra viszont mindeféle sértettség, bánat, kiábrándultság a nőkből, eltűnt belőlem. Így gondolom most már jó eséllyel és biztonsággal helyt tudnék állni egy új kapcsolatban.
Amig szomorú vagy addig nem erdemes mert ilyenkor az ember azzal van elfoglalva h a miertekre keresi a valaszt. Ha megkaptad a válaszokat utana igen.
Nem kell honapokat várni.
Azt látom magam körül, hogy az emberek (férfiak, nők vegyesen, de alapjában véve inkább a nők, akik könnyebben és gyorsabban találnak új kapcsolatot, az ilyen férfi ritkább) egy része egy perc szünetet nem tart, sőt, gyakran csak akkor engedi el az előző kapcsolatot, ha már biztos az újban.
Az ilyenek sorozatosan rosszul választanak (a saját beismerésük szerint is), mert alapjban véve sem magukkal nem tudnak egyenesbe jönni két kapcsolat között, sem a párjukkal szembeni elvárásaik nincsneek rendben, hiszen menekülő pályát keresnek, nem egy normális kapcsoatot.
Igen, azt gondolom, hogy egy hosszabb kapcsolat után (főleg egy több éves) érdemes megállni, rendezni a belső dogokat mindenkinek magának, és akkor vetni magát új kapcsolatba, ha arra lelkileg is felkészült. Ha nem ezt teszi, akkor midnig lesz valakije, csak éppen boldog kapcsolata nem lesz
ui: biztos van aki a szakítás után 1 nappal jött össze élete szerelmével és 20 éve együtt vannak, de nem ez a jellemző azokra, akik gyorsan fejest ugranak az új kapcsolatba )olyan is van, aki lottó 5-öst nyer :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!