Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire lenne emlékezetes szakítás?
Barátnőmmel kb. 2 éve vagyunk együtt. Kb fél év után költözött a házamba, aminek nagyon örültem. Sajnos kb 1 év után elkezdett iszonyú flegma, bunkó, kioktató lenni. Ha valamit így csinálok, nem jó, ha amúgy akkor azért nem jó. Már a ház körüli munkákat is 90%-ban én végzem. A szex sem a legjobb már vele, ott sem jó neki semmi, amire az elején nem is panaszkodott, volt hogy a péniszem méretére tett megjegyzéseket, a technikámra. Volt hogy ki is nevetett, amit a mai napig nem bírtam teljesen feldolgozni.
Még egyetemre jár, nem dolgozik, kb én veszek meg mindent, nyaraláskor, vagy ha elmegyünk moziba, étterembe is én fizetek mindent. Gyakorlatilag olyan, mint egy háztartásbeli.
A lényeg az, hogy betelt a pohár, ki akarom dobni, hogy a lába se érje a földet.
Arra gondoltam, hogy mikor nincs otthon, összeszedem a cuccait, bepakolom egy bőröndbe, és ráragasztok egy cetlit, hogy: "Takarodj!". Zárakat lecseréltetem, hogy be se jöhessen. Ha már ő is annyiszor megalázott, a saját házamban. Mindketten huszonévesek vagyunk egyébként. Ő messze lakik vidéken a családi házában, de engem mostmár nem érdekel, tőlem aludhat a vasútállomáson is, lesz.rom.
Nagyon az jön le hogy nem nézett rád mint egy férfire. A tisztelet szikràját sem vélem felfedezni a viselkedésében.
Az ilyen emberekkel nem kell úriember módjára viselkedni. Hajrá jobb megszabadulni a mérgező emberektől!
Szerintem is szimplán kihasznált,mint ingyen lakás meg nyaralás. Nyugodtan rakd ki a cuccait, akkor csak leesik majd a magas lóról. Bár ahogy ismerem az ilyeneket ez valami indáról indára majom lehet, szóval valszeg már talált magának új palimadarat.
25/nő
Borzasztó gyerekeken viselkedsz. Ha nem jó a kapcsolat, miért vártál eddig? Miért nem beszéltem meg vele? Miért nem szóltál neki, hogy költözzön el?
Azt fogja gondolni, hogy legalább megszrbadult egy passziv-agressziv háromtól.
Olyan szomoru ilyeneket hallani, hogy milyen nok vannak.. :/ A jo hir, hogy erre rajottel es valtoztatni akarsz.
Mondhatunk itt barmit, rajtad mulik, hogy hogyan szakitasz vele, de igazabol igy is ugy is varatlanul fogja erni es rossz lesz neki szerintem.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!