Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak összeérnek a combjai séta közben az nagyon gáz?
Úristen, még a pizsit nem lőttél fel neked ezzel az értelmi szinttel?
De igen, gáz, fogyj le! (irónia)
Nem, nem gáz, csak formás legyen úgy az egész lénye.
Ennyi a kikötés :D
Attól néz ki normális nőnek. Nem attól, hogy két ropi megy egymás mellett előre-hátra, ami csak úgy kilóg a seggéből
Az izmos comboktól és a jó seggttől szép egy nő, könyörgöm. Az meg nincs legalább egy kicsit összeérő combok nélkül.
Az utolso eleg nagy butasagot irt szerintem. 15 kg felesleg? Ne hidd el, kerdezo.
Alkati kerdes is szerintem, 50 kg-san is osszeerhet a combja valakinek (ha pl. alacsonyabb), meg 70 kg-san is..
27N
8-as!
163 cm vagyok, 49 kg, kifejezetten vékony alkatú, és egyértelműen összeérnek a combjaim. Azt ne mondd, hogy max 34 kg-nak kéne lennem...
A nők elsöprő többségének összeérnek a combjai felnőtt korában, általában ilyen az ivarérett női test. Mint ahogy a csípő is szélesebbé válik a pubertással.
Ha valakinek nem ér össze, az viszonylag ritka alkati sajátosság, vagy szintén ritka kóros soványság miatt van.
Mindenesetre a nem összeérő comb semiképpen sem lehet általános elvárás a férfiak részéről, és mint láthatod a válaszokból, nem is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!