Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt még így valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt még így valaki?

Figyelt kérdés

Randizgatok a lassan 2 éve ismert pasival.

Jól kijövünk és elkezdtünk randizgatni.

A büszkeségem miatt nem adom magam könnyen, de egyre többször "játszadoznék" vele.

Azon is gondolkodtam, hogy szexjátékkal magamban mennék el talira, csakhogy kicsit csillapodjak és tovább húzzam a randis időszakot.

Odafigyel arra is, hogy ne legyen turakodó.

Ezt beszéltük is, hogy mindegyikünk szeretné még húzni ezt a vágyat, csak azért is, hogy ne ösztönlények legyünk, mint a vulgáris réteg.

Még nem volt ilyen szexjátékom. Észrevehetetlen vagy észrevehető, ha hord valaki?

2019. jún. 1. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Izgalmas, de szerintem ideje ágyba bújni...
2019. jún. 1. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
nemtom, szerintem én csak még felajzottabb lennék, ha egy vibrivel magamban indulnék randizni:D
2019. jún. 1. 15:20
 3/7 lilla64 ***** válasza:
62%
Nem prúbáltam,de én inkább ágyba bújnék a sráccal.
2019. jún. 1. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Te beteg vagy :) ha megvan a kémia mit húzzátok egymás agyát?
2019. jún. 1. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szex utan hello van, nem mindegy? Hany evesek vagytok? Aki szexet akar, mienel elobb akarja, utana mar nem lesz vicces neki, hogy huzod az agyat.
2019. jún. 1. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már ezt az ösztönlény dumát, ha kérhetem. Miért kell mindenkire valami pejoratív jelzőt kitalálni, aki nem a mi elképzeléseink szerint éli az életét? Attól, hogy pár ezer év alatt kikupálódtunk, az évmilliós üllőkön edződött atavisztikus ösztönök ugyanúgy munkálnak bennünk, akár (f-)elismerjük ezt, akár nem.

Egyébként meg lefeküdni nem akkor kell a másikkal, amikor megbeszélitek, hanem amikor nem bírtok a vágyaitokkal. Ha a fickó nem képes annyira elvenni az eszedet, hogy ne kérdéseid legyenek, hanem csak az őrült vágy, akkor még nincs itt az ideje.

2019. jún. 2. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Azért húzom, mert vannak dolgok, amiket bizonyítania kell és ezt ő is tudja nagyon jól.

A kémia csak egy dolog, vannak elvek, amikből nem adok le.

Ezzel pedig még inkább tisztában van az illető.

2019. jún. 3. 05:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!