Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell sétálni egy lánnyal?
Elsősorban nem arra vagyok kíváncsi, hogy kézenfogva. Bár az is érdekel. Inkább az mikor a nő a férfi könyökénél dugja be a kezét. Annak mi a neve? Illetve pontosan hogyan kell tartani a kart? Én vagyok a pasi :)
Illetve jól tudom h a nő séta közben a jobb oldalamon kell h legyen?
Ha van valami jó oktató videó, akkor örülnék a linknek.
A lány szereti a régi dolgokat, ha valaki igazi úriember...
Karolva akarsz akkor menni? Kézen fogva szerintem jobb randin, de te tudod. Nézzél meg szalagavatós videókat, ott aikor bevonulnak/kivonulnak általában egymásba karolnak a párok. Ugyanúgy kell, csak kicsit lazábban.
Alapesetben jobb oldalon van a lány. Ez akkor nem érvényesül, ha autóforgalom mellett sétáltok: ebben az esetben mindig a fiú van a belső oldalon (tehát ahol az autók mennek).
Sétához oktatóvideó??
Légzéshez nincs szükséged segítségre?
Szerintem nincs olyan hogy “kell.”
Én pl a pasi bal oldalán szeretek lenni és a bal kezét fogni, hiába úgy van hogy a jobb oldalán “kell” lenni, nekem az kényelmetlen.
Szóval szerintem felesleges erőlködni meg majd azt lesni hogy jaj ez hogy is volt, jaj ezt nem így “kell”..
Sétáljatok úgy ahogy kényelmes és kész.
kesztyűben is teljesen jól lehet kézenfogva sétálni
arra meg ne görcsölj rá, hogy ki melyik oldalon sétál vagy hogy van a kezetek, mert ez már nem igazán számít, ahogy nektek kényelmes (pl. ha pont úgy jön ki, hogy a bal oldalodon áll, elég fura lenne ha megkerülnéd, mert "úgy kell")
Ilyeneket felesleges megtervezni , hagyd hogy spontán jöjjön.
De ha ennyire nem tudod elképzelni, akkor ha kabát van rajtad (gondolom van mert hideg van) akkor tedd a kezeidet a kabát zsebedbe és akkor a lány meg beléd tud karolni , feltéve ha nem vagy sokkal magasabb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!