Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok amiért otthagytam a csajt? (Kutya miatt)
Szóval valamelyik nap összefutottam véletlen egy ismerősömmel aki nagyon jó, de tenyleg brutál jó nő. Tök jól elbeszélgettünk , felajánlotta hogy igyunk meg valamit a lakásán. Örültem magamnak mert már korábban is flörtölgettünk és most egyértelmű volt hogy szex lesz a dologból, ö is célzott rá rendesen.
Erre felérünk a lakásba, full szép nagy lakás és azt látom hogy két baxott nagy kutya ott van bent , ilyen német juhászfélék vagy mik lehettek hosszu szőrrel az egyik a földön fetrengett a másik meg a kanapérol nézte a tévét:D
Rendesen fenyegetve éreztem magam, iszogattunk kicsit majd azt mondtam dolgozni kell mennem és hazamentem. Nagyon gáz vagyok? Full ijesztőek voltak, utálom a kutyákat a lakásba és kicsit allergiás is vagyok a szőrre. Nem tudtam volna nyugton lenni hogy két nagydarab állat meg ott van mellettem.
De kicsit megbántam mert ilyen jó nőhöz nem nagyon lesz már szerencsém és irtam ma neki, hogy találkozunk e legközelebb, azt mondta nem ér rá... örökre elrontottam?
Hát másik szobába voltak tehát így a nappaliba nem bent a szobájába. Meg pici erkélye volt szval gondolom megsértődött volna ha azt mondom csukja őket oda. De engem akkor is feszélyezett volna még azt a pohár bort se tudtam feszültségmentesen meginni. Egyszerübben tűnt hazamenni mint leállni vitatkozni hogy most mi legyen..... nem tudom
Bánom kicsit egyáltalán nem is ír vissza már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!