Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hogyan "kezdeményezzen"?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan a leszólításra gondolok, hanem inkább az ismerkedés terelésére. Már mondhatom, hogy jóban vagyunk, de csak általános dolgokról beszélgetünk. Hogyan legyek vele jóban annyira, hogy észrevegye, hogy tetszik nekem?2010. júl. 26. 23:22
11/17 anonim válasza:
Amúgy az egész kortól függ hogy te menyi vagy és hogy ő menyi?
12/17 anonim válasza:
Hát én mondjuk úgy jártam egyik nap, hogy az egyik hipermarketben vásároltunk és véletlenül nekimentem egy srácnak. Azután akármelyik sorba mentem, mindíg ott volt mögöttem :D Már egy kicsit meg is ilyedtem, hogy úristen ez most meg akar verni vagy valami :D Erre elment mellettem, mosolygott, köszönt, hogy szia. Szerintem azt hitte, hogy direkt csináltam. :)
Mondjuk ez meg túl félreérthető volt számára, pedig csak útban volt nekem :)
14/17 anonim válasza:
Jósolj neki tenyérből jó dolgokat viccesen. Hamar ráérezhet. 29F
15/17 anonim válasza:
"iwiw meghívóért szo-pok-ba-szok"
16/17 anonim válasza:
En is hasonlo gonddal kuzdok, mert eddig haverok voltunk, de en kozben maskepp nezek ra egy jo ideje.Elonyom van a tobbi lannyal szemben, mert ismerjuk egymast es szeret mint embert.Es neha latom, hogy nezeget, ha ugy gondolja, hogy en nem latom, de tart tolem mert elegge nagyszaju vagyok.Arra gondoltam, hogy legkozelebb felajanlom, hogy megmasszirozom;)
17/17 anonim válasza:
Én magamból indulok ki, szóval egyáltalán nem biztos, hogy más is így van vele, mint én. Szóval én speciel nehezen veszem a jeleket, mert akármi van, akkor magamban bemagyarázom ennek-annak, és bármire rálehet fogni, hogy csak bemesélem magamnak, hogy ez spec. jel volt. Az is lehetséges, hogy egyéb problémái vannak a srácnak, és pl. nehezebben nyíl meg, vagy szorong. Szóval azt ajánlom neked, hogy ne csak egy-két jelet, ha nem azért egyértelműen, de finoman jelezd. Nézz a szemébe, mosolyogj (de ne nevess), és "teljesen véletlenül" fogdj meg a kezét. Ilyenek, remélem azért segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!