Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnám elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfogadni a magasságom?

Figyelt kérdés

160 cm alatt vagyok, a kisebbségű komplexusom csak egyre erősebb, főleg hogy pechemre az utóbbi pár hónapban mindig olyan férfiakat fogtam ki, akiknek a magas nők az esetei... Teljesen megértem őket, de szarul esett nagyon, hogy érzhetően megjegyezték.

Ti hogy fogadtátok el amit nem szerettetek magatokban?

2020. márc. 25. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
24%

Nőként sosem értettem hogy ezen mit lehet parázni. Én 197 centis férfi vagyok és a legutolsó barátnőm 165 cm magas volt, akivel a legtovább voltam az életemben ő pedig 160 cm.

Régebben volt hogy viccelődtem csajokkal azon hogy alacsonyak, de újabban már inkább nem, mert egy csomó valamiért ezt nagyon komolyan veszi. Gondoljatok bele, hogy rengeteg férfi teljesen tojik a magasságra, pl én is. Nekem mindegy, hogy egy nő 160 vagy 180 cm, ha egyébként másban klappolunk.

Abba is gondoljatok bele, hogy az alacsony férfiaknak mennyivel szarabb, mint nektek. Titeket legalább kívánnak férfiak bőven (alacsonyak és magasak is egyaránt), de egy alacsony férfihez tényleg rengeteg nő nem tud vonzódni.

Szóval nem értem. Még egyszer 197 cm vagyok és a magasságod nálam nem lenne kizáró tényező.

2020. márc. 31. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!