Miért nem tudom elfogadni a magasságom? 17 éves leszek 1 hónap múlva és 179 cm vagyok. Gondolkoztam rajta hogy valamiféle növekedési hormont szedjek, de gondolom ez hülye ötlet. Többi leirásban.
Tévhit hogy a súlyzós edzés megállítja a növekedést.
A korodbelieknek csak harmada magasabb nálad. Az átlagnál már így magasabb vagy.
Az én párom 174 centi, és 33 eves, így már nem igen fog nőni.... én mindemellé 178 centi vagyok, nőként. Párom nem zavarja, hogy alacsonyqab nálam, engem sem, hogy magasabb vagyok, és a magassarkút is felveszem. Amugy ez így szokott lenni. Barátnőm általános iskola alsó osztályában még ő volt a legmagasabb, míg én asszem a 3. legalacsonyabb....aztán ő most csupán 156 centi, én meg 178, pedig egy fejjel magasabb volt nálam.
Nyugodtan beszélhetsz pszichológussal erről, ha szeretnél, nem fog hülyének nézni. Csak te tudod elfogadni saját magad, ezt más nem fogja megoldani helyetted. Egyaltalán nem vagy alacsony, barátnőd tartozik inkább a magas csajok közé, de nem magas hozzád sem. Nem kell kétségbe esned, ha egy milit sem nőlsz sem leszel alacsonynak titulálva. De ezt persze most még úgysem hiszed el nekem :) idővel meg fogsz békélni magaddal, hisz más kiút nincs, ez olyan dolog, amin nem fogsz tudni valtoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!