Kicsit több, mint egy hónap múlva 15 leszek.16 éves koromban beszeretném festetni a hajam valami extrémebb színre. Most középbarna a hajam színe. Valami ötlet?
Ahh, szóval miattunk nézel ki úgy, ahogy? Köszönjük, nagyon cuki vagy.
Viccet félretéve.
Mondd, hogy nem komolyan mondtad, hogy mások véleménye alapján formálod a külsődet.
Én tavaly láttam egy lányt a strandon, akinek kék és lila volt a haja (olyan jó élénk), igaz rasztában.
De olyan mély benyomást tett rám, hogy ihaj. Nagyon jól nézett ki.:D
Egyébként nekem a pasztell rózsaszín, a szürke, a türkiz, pasztell lila, élénkebb lila,ami nagyon bejövős. De nézz a neten képeket. Rengeteg ötletet találsz majd, és biztosan meglesz a kedvenced.:)
Mások véleményétől pedig ne tarts. Vagy azért nem tetszik majd neki, mert ők a hagyományosat szeretik (ezt embere válogatja), vagy pedig azért, mert irigyek rád, hogy neked van ahhoz bátorságod, amihez nekik nincs.
Nem mellesleg, bármikor visszafestheted. :)
Jó kísérletezgetést! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!