Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belelépjek vagy ne? Esetleg másnál működő távkapcsolat?
E-mail.
Nekünk csak 30 km a táv, heti 1 találkával évközben, most nyáron meg szinte mindennapi találkával elég jól elvagyunk már 2 éve :)
Vágj bele! Mit veszíthetsz? :)
T-perc és az SMS200 nekünk anno jól működött. Havi 2x1000 perc beszélgetés mindíg elfogyott és a 2x200 SMS is. Nem volt nagy összeg, mind a ketten ki tudtuk fizetni és így valamennyire meg voltak oldva a kommunikációs problémák.
Tényleg sokat segít, megér egy próbát(:
Illetve más szolgáltatóknál is vannak ilyenek, tényleg megéri utánanézni.
Nálunk működik a távkapcsolat 8 hónapja:) 160 km a táv...nagyon nehéz,de kibírjuk :) suli időben keveset vagyunk együtt de így nyári szünetben hétvégenként amikor csak tudunk találkozunk...
15/L
19/F
Ez távolság? Mi 486km-ert hidaltunk át és 14 évet! Baranya megye és Borsod megye hoppá!A menyasszonyom 20 éves.Az elején 2 hetente találkoztunk 2 napot...ő jött vonattal,én lusta voltam,meg sokat dolgozok igaz kifizettem a vonatot :) 2 hónap után hozzám költözött,iskolát váltott,semmi nem érdekelte,elvált vagyok stb,ha szerelem van akkor mindent lehet!1 éve vagyunk együtt,hamarossan a feleségem lesz!Próbáld meg!Úgyis kiderül mennyire komoly!Mi az elején rengeteget messengereztünk,telefonáltunk stb..próbáld meg,kitudja mi lesz belőle!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!