Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit lépnétek, kutyás téma?
Van egy kutyám aki szeret kutyákkal együtt játszani viszont együtt élés nem biztos, hogy menne.
Szüleimmel élek, anyukám kutyájával nőtt fel az én kutyám. Néha vannak gondok, de igazság szerint anyu kutyája kezdi a dolgot.
Szóval az én kutyám inkább egyedüli kutyának "való".
Biztos össze lehetne szoktatni más kutyával de bennem lenne a félsz, mi van ha bántaná ha mondjuk nem vagyunk.
Szóval ismerkedek egy sráccal, 3 randink volt. Tudja, hogy van kutyám. De ő lehet akar venni egy másikat magának. Nem tudja még.
Tudom, hogy egyáltalán nem komoly ez a dolog még. De mi van ha még az lesz? Mert amúgy meg jólérezzük magunkat együtt.
És mondjuk ha összeköltözésre kerülne a sor akkor a kutyákkal kicsit gáz lenne.
Fölösleges aggódnod ezen szerintem. Ha a te kutyád bántja a másikat, majd vesztek egy nagytestű kutyát, aki mellett kisangyal lesz (az enyémnek is addig nagy a szája, amíg a kutya nem nagyobb nála). Ha attól félsz, hogy a tiéddel lesz a másik kutya ellenséges, akkor szoktasd hozzá kölyök korától.
Másrészt meg az ember randin gyakran beszél lehetetlen dolgokról, például sokan arról ia beszélnek, hogy majd valamikor egyszer lesz gyerekük, de azért az nem úgy megy.
Én kutyám egy mentett bull.
Tudom, hogy túl komplikálom.
De én úgy gondolom, ha ő most vesz egy kutyát lehet tök jól kijönnek majd, attól nem félek.
Csak mi van ha komolyra fordul a dolog a sráccal. Oda érünk, hogy összeköltözünk és nem tudjuk a kutyákat otthagyni akkor mi lesz...
Én a sajáf kutyámtól nem fogok megválni egy pasiért sem.
Az a baj, volt már ilyen.. Randizgattunk, tudta hogy van kutyám, hogy házban él. Stb... És ő egyszer kijelentette, hogy nem fog kutyával együtt élni. Vagyis próbálta elfogadni.. De nem tudta elfogadni, hogy bent él a kutyám.
Szóval, próbálok már kicsit előre gondolkozni.
Letezo kutyanal jogos az aggodalom. Persze nem letezonel is a te reszedrol. De most a pedigre miatt akar sajatot is, vagy nem is akar osszekoltozni. Nekem ez a kerdes. Mert ha ti egy par lennetek, megiscsak lenne kutyaja.
Leegyszerusitem talan. De ha allatbarat, es komolyan elne veled?
A németjuhasz barátom utalta a kutyakat. Jártunk emiatt kutyasuliba is stb.
Idős korában a helyzet úgy hozta hogy hoznom kellett mellé egy kutyát a menhelyrol. Eleinte en is aggódtam. De nagyon jó barátok lettek és meg is fiatalitotta, pedig ez egy par hetes kutya volt. Bekaphatta volna.
Az baromsag h majd hozol mellé nagyobbat és rendre tanitja. Ez nem meretfuggo.
Nyugodj meg és majd alakul ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!