Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszertárban dolgozó férfiak, ti erre mit lépnétek?
Figyelt kérdés
Van egy gyógyszerész férfi aki nagyon tetszik, rendszeresen járok a patikába miatta, úgy vettem észre, hogy viszonozza az érdeklődésemet. Arra gondoltam, hogy legközelebb ha lesz receptem, nála váltom ki, így megtudja a nevem és meg tud keresni Facebookon, fel tudja velem venni a kapcsolatot, ha akarja. Ha meg nem, akkor nem. Férfiak, ti mit felkeresnétek az adott nőt, ha tetszik nektek ilyen helyzetben?
Én apró piros kiütéseket kapok a phaszbúkon nyomozgató pasiktól. Leginkább azért gondolod úgy, hogy bármit is viszonoz, mert feltűnt neki, hogy állandóan bámulod.
2019. okt. 9. 09:22
3/44 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire tetszik, inkabb diszkreten kezdemenyezz.
2019. okt. 9. 09:28
4/44 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb számot cserélni és aztán randit egyeztetni ha nem házas?
Amúgy nem biztos hogy a módszered beválik. Lehet nem tudja hogy szingli vagy, max kedves vagy vele és nem akarja félreérteni.
2019. okt. 9. 09:31
5/44 anonim válasza:
Ha már most játszmázol, mi lesz később? Hívd el egy kávéra, aztán meglátod, mi lesz.
2019. okt. 9. 10:00
6/44 anonim válasza:
A kereskedelem dolgozoknak minden vevővel kedvesnek kell lenni. A gyógyszertár is annak számít, hisz ha a beteg úgy gondolja, akkor simán keres egy másik partikat és oda fogni járni. Úgyhogy a kedvessége nem biztos, h speciálisan a te személyednek szól.
2019. okt. 9. 10:08
7/44 A kérdező kommentje:
Én nem kezdeményezek. Pont a lehetőséget akarom megadni neki, hogy ő kezdeményezhessen, ez nem játszmázás.
2019. okt. 9. 10:10
8/44 A kérdező kommentje:
Persze nem biztos, ezért gondolom úgy, hogyha akar tőlem valamit akkor megkeres, ha nem, akkor nem.
2019. okt. 9. 10:11
9/44 anonim válasza:
A vény okirat, amelyet szigorú adatvédelmi szabályok szerint kell kezelni. Csak és kizárólag törvényben meghatározott célokra. Ezek szerint, hacsak az Országgyűlés nem tette bele az adatkezelési célok közé a "alkalmi vagy tartós párkapcsolat kialakítása", akkor nem használhatja fel ilyesmire a receptet.
Ez vaskalaposságnak tűnik, de adott esetben őt bírságolhatják meg, akár az állását is elveszítheti.
Én gyakran járok patikába, simán le lehet venni, hogy melyik gyógyszerésszel vagy szakasszisztenssel lehet flörtölni.
Tehát a NEAK (leánykori nevén OEP) rendszeréből még áttételesen sem játszhatja át a beteg nevét Cukorsüveg bácsinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!