Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyógyszertárban dolgozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszertárban dolgozó férfiak, ti erre mit lépnétek?

Figyelt kérdés
Van egy gyógyszerész férfi aki nagyon tetszik, rendszeresen járok a patikába miatta, úgy vettem észre, hogy viszonozza az érdeklődésemet. Arra gondoltam, hogy legközelebb ha lesz receptem, nála váltom ki, így megtudja a nevem és meg tud keresni Facebookon, fel tudja velem venni a kapcsolatot, ha akarja. Ha meg nem, akkor nem. Férfiak, ti mit felkeresnétek az adott nőt, ha tetszik nektek ilyen helyzetben?
2019. okt. 9. 09:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem a te dolgod kezdeményezni, de az ő dolga gondolatolvasni. Hétvégén macskakiállítás lesz a lurdy-ban. Szerintem nézz körül, hosszú távon nem árt majd...
2019. okt. 9. 12:34
 22/44 A kérdező kommentje:
Azért az nem gondolatolvasás, hogy kitalálja mennyire tetszik nekem :D Elég rám nézni
2019. okt. 9. 12:55
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lesz, hogy h boltzárás után felül egy fehér lóra, és egy óriási csokor vörös rózsával a kezében becsönget hozzád.
2019. okt. 9. 13:29
 24/44 A kérdező kommentje:
Nem várok a hercegre, egyszerűen ilyen vagyok, eddig be is jött az én adom a jelet a másik lép hozzáállás.
2019. okt. 9. 13:49
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés, ha te amúgy úgy vagy tökéletes ahogy, illetve a gondolataidat is megfelelően tudod projektálni a kiszemelt férfi állat szürkeállományába?
2019. okt. 9. 14:16
 26/44 anonim ***** válasza:
70%

Mi van akkor ha a csávó azt szűri le a mosolyodból hogy simán csak jókedved van? Lehet másnak is megtetszett már amióta ott melózik. Lehet hogy összejár valakivel kúrni.

A mai világban előfordul hogy nem elég a régimódi felfogás miszerint a nő mosolyog a másik meg parancsra flörtöl.

Egy kicsit tedd oda magadat. Kérj tanácsot véleményt tőle. Aztán megadod neki a számodat.

2019. okt. 9. 14:43
 27/44 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy hasonló szituban mit tenne a férfi.
2019. okt. 9. 14:59
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmesebbje nem fogja a receptedről lelesni a nevedet, leginkább azért, mert törvénytelen az új adatvédelmi irányelvek korában... ha lebukik, rohadtul megütheti a bokáját akkor is, ha te ezt jó néven vennéd... pláne akkor, ha olyannal játssza ezt be, aki lehet, hogy úgy tűnt, hogy adott neki jeleket, aztán mégse.
2019. okt. 9. 15:11
 29/44 anonim ***** válasza:

Kérdező Hölgy, felírod egy cetlire a neved meg a számod, és megkérdezed, hogy van-e ilyesmi.

Max. nem mész oda többet. :D

2019. okt. 9. 15:46
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Mint leírták ez rossz ötlet. Hivatalosan nem kereshet rád és jelölhet be mert ha mégis félreérti a jeleket - hiába gondolod, hogy tökéletesen mutatod, emberek vagyunk, mindig tévedhetünk - és feljelented akkor NAGYON masszív büntetést kockáztat. De még ha biztos is benne hogy tetszik neked, nem ismer, nem tud rólad semmit. Lehet egy hisztérika vagy aki összebalhézik vele 2 hét kapcsolat után es akkor jelented fel bosszúból.

Én is dolgozom kliensadatokkal és SOHA nem kezdeményeznek ilyen helyzetben, hiaba vágom le ha tetszem a nőnek. Egyszerűen nem fogom a karrierem kockáztatni egy randiért.

2019. okt. 9. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!