Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszertárban dolgozó férfiak, ti erre mit lépnétek?
Figyelt kérdés
Van egy gyógyszerész férfi aki nagyon tetszik, rendszeresen járok a patikába miatta, úgy vettem észre, hogy viszonozza az érdeklődésemet. Arra gondoltam, hogy legközelebb ha lesz receptem, nála váltom ki, így megtudja a nevem és meg tud keresni Facebookon, fel tudja velem venni a kapcsolatot, ha akarja. Ha meg nem, akkor nem. Férfiak, ti mit felkeresnétek az adott nőt, ha tetszik nektek ilyen helyzetben?2019. okt. 9. 09:09
31/44 anonim válasza:
#30 Ez nem vényadat, hanem magáncélból történő közlés. Persze az is igaz, h minden, ami az ellátórendszerben (így pl. egy közforgalmú gyógyszertárban) történik, az elvben az eü. adatvédelmi rezsim védelme alatt áll.
Azon gondolkozom, h ez kivétel-e.
32/44 anonim válasza:
Biztos megvannak az árnyalatnyi jogi különbségek de en ugy vagyok vele hogy hivatalos iratból SEMMIT nem veszek ki maganeleti celra. Az a biztos.
33/44 anonim válasza:
Biztos, hogy nem használja a nevedet a receptről, de az lehet, hogy véletlenül rád talál a facebookon :D . Ha jogi ügy lenne belőle, akkor ennek az ellenkezőjét kellene bizonyítani, ami lehetetlen, szóval értelmetlen amit itt irogatnak ez előző hozzászólók az adatvédelmi törvényről...
34/44 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, én nem tudom ki az a beteg ember akinek eszébe jutna feljelenteni a másikat ilyen esetben. Elég gáz. Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, ha bejött írok, ha nem, akkor is :D
2019. okt. 9. 21:36
35/44 anonim válasza:
Kérdező, attól, hogy nem tudod elképzelni, sajnos vannak ilyen emberek.
De hajrá, remélem összejön. Írd majd meg :)
36/44 anonim válasza:
"Nem tudom ki az a beteg ember aki feljelentené a másikat ilyen esetben"
Kepzeld el hogy megadod egy ügyfélszolgálaton az adataid és egy szamodra visszataszító alkalmazott elkezdene lenyomozni facebookon, irogatni, nyomulni, randira hivni. Röppenne az a feljelentés hamar. :)
37/44 A kérdező kommentje:
Nem röppenne, mert van kezem és szám, tudok szólni ha valami nem tetszik. Nemrég a határon elkérték az személyimet, nemsokra rá jött a jelölés és az üzenet. Visszautasítottam, ennyi. Ezt a feljelentgetést sose értettem, mire jó.. főleg rögtön, csípőből.
2019. okt. 10. 15:58
38/44 anonim válasza:
Oké, én meg nem tudom elképzelni, hogy valaki, akinek tetszik a másik, ne kezdeményezzen, te mégsem vagy képes meglépni. Attól még, hogy nem tudsz azonosulni egy tettel, attól még más megteszi ugyanazt, ne kelljen már ezt elmagyarázni egy (elvileg) felnőtt nőnek, könyörgöm...
39/44 anonim válasza:
Kérdező te tényleg ennyire képtelen vagy elképzelni hogy van aki nem úgy gondolkodik mint te?
40/44 A kérdező kommentje:
A te konkrét példádra reagáltam, hiszen azt nekem címezted, hogy én mit tennék.
2019. okt. 10. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!