Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyógyszertárban dolgozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszertárban dolgozó férfiak, ti erre mit lépnétek?

Figyelt kérdés
Van egy gyógyszerész férfi aki nagyon tetszik, rendszeresen járok a patikába miatta, úgy vettem észre, hogy viszonozza az érdeklődésemet. Arra gondoltam, hogy legközelebb ha lesz receptem, nála váltom ki, így megtudja a nevem és meg tud keresni Facebookon, fel tudja velem venni a kapcsolatot, ha akarja. Ha meg nem, akkor nem. Férfiak, ti mit felkeresnétek az adott nőt, ha tetszik nektek ilyen helyzetben?
2019. okt. 9. 09:09
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

#30 Ez nem vényadat, hanem magáncélból történő közlés. Persze az is igaz, h minden, ami az ellátórendszerben (így pl. egy közforgalmú gyógyszertárban) történik, az elvben az eü. adatvédelmi rezsim védelme alatt áll.

Azon gondolkozom, h ez kivétel-e.

2019. okt. 9. 16:04
 32/44 anonim ***** válasza:
Biztos megvannak az árnyalatnyi jogi különbségek de en ugy vagyok vele hogy hivatalos iratból SEMMIT nem veszek ki maganeleti celra. Az a biztos.
2019. okt. 9. 16:43
 33/44 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem használja a nevedet a receptről, de az lehet, hogy véletlenül rád talál a facebookon :D . Ha jogi ügy lenne belőle, akkor ennek az ellenkezőjét kellene bizonyítani, ami lehetetlen, szóval értelmetlen amit itt irogatnak ez előző hozzászólók az adatvédelmi törvényről...
2019. okt. 9. 21:26
 34/44 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, én nem tudom ki az a beteg ember akinek eszébe jutna feljelenteni a másikat ilyen esetben. Elég gáz. Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, ha bejött írok, ha nem, akkor is :D
2019. okt. 9. 21:36
 35/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól, hogy nem tudod elképzelni, sajnos vannak ilyen emberek.

De hajrá, remélem összejön. Írd majd meg :)

2019. okt. 10. 14:45
 36/44 anonim ***** válasza:

"Nem tudom ki az a beteg ember aki feljelentené a másikat ilyen esetben"

Kepzeld el hogy megadod egy ügyfélszolgálaton az adataid és egy szamodra visszataszító alkalmazott elkezdene lenyomozni facebookon, irogatni, nyomulni, randira hivni. Röppenne az a feljelentés hamar. :)

2019. okt. 10. 15:51
 37/44 A kérdező kommentje:
Nem röppenne, mert van kezem és szám, tudok szólni ha valami nem tetszik. Nemrég a határon elkérték az személyimet, nemsokra rá jött a jelölés és az üzenet. Visszautasítottam, ennyi. Ezt a feljelentgetést sose értettem, mire jó.. főleg rögtön, csípőből.
2019. okt. 10. 15:58
 38/44 anonim ***** válasza:
Oké, én meg nem tudom elképzelni, hogy valaki, akinek tetszik a másik, ne kezdeményezzen, te mégsem vagy képes meglépni. Attól még, hogy nem tudsz azonosulni egy tettel, attól még más megteszi ugyanazt, ne kelljen már ezt elmagyarázni egy (elvileg) felnőtt nőnek, könyörgöm...
2019. okt. 10. 16:34
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te tényleg ennyire képtelen vagy elképzelni hogy van aki nem úgy gondolkodik mint te?
2019. okt. 10. 16:57
 40/44 A kérdező kommentje:
A te konkrét példádra reagáltam, hiszen azt nekem címezted, hogy én mit tennék.
2019. okt. 10. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!