Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tanácsos kollégával randizni?
Ha nem jön be annyira, ne randizz vele. Kínos, vagy nem, nem mindegy? Ő generálta a kérdésével most már semmit sem tudsz tenni ellene.
2020. márc. 6. 11:09
Hány évesek vagytok?
Egyáltalán egyedülállóak vagytok?
2020. márc. 6. 11:10
Mennyire kicsi cég? 50 alatt? Ha igen abból tuti pletyó lesz
2020. márc. 6. 11:11
ALAP, hogy nem kezdünk kollégával!
SOK helyen tilos is, ráadásul ciki, ha utána kidumál, és zsarolhatnak is vele.
NE!
2020. márc. 6. 11:39
Én akkor se kezdenék kollégával, ha nagyon tetszene, nálam tabu, nem sz*rok oda, ahol eszek. De ez mindenkinél igaz, ismerek sok ellenpéldát. Ha nem tetszik, akkor miért randiznál vele? Ez nem csak kollégára igaz. Inkább legyen kínos, mint hogy olyan emberrel randizgass, aki nem mozgat meg, valami buta megfelelési kényszer miatt. Felnőtt ember vagy elvileg, ne viselkedj úgy, mint valami elveszett kiskamasz.
2020. márc. 6. 11:54
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan milyen kicsi a cég, de kicsi. Egyedülálló vagyok, ő meg merem remélni, hogy az. :D Korunkat nem mondanám meg, van egy kis korkülönbség de fiatalok vagyunk.
#5 neked mi bajod van? Örülök hogy ennyire felhúzod magad és kioktatsz pusztán ennyi infó alapján. A sztori az, hogy nekem tetszett az első nap, aztán tök jól el is tudtunk beszélgetni, és itt mondtam igent a randira. A probléma ott kezdődik, hogy nagyon elkezdett nyomulni meg nagyzolni a lakásával meg az utazásaival, és annyira unszimpatikus lett, de csak emiatt. Azt gondoltam, ha engem így akar felszedni akkor rossz lánynál próbálkozik. Esélyt meg azért akarok adni neki, mert lehet abbahagyná, és szerintem akkor megint tetszene.
De ha azt mondjátok ez nagyon rossz ötlet.. Lehet lemondom.
Miért lenne rossz? Az asszonnyal mi is egy helyen dolgoztunk. Számtalan ember így jött össze a párjával. Ha,meg nem jó, akkor sem veszítesz semmit.
2020. márc. 6. 12:47
Meredek, de ez a munkahelyi légkörtől is függ.
2020. márc. 6. 14:55
Idefigyelj mucika, itt abból fog az ember véleményt alkotni, ami információt megosztasz. Az eredeti kiírásodban azt írod, hogy tetszel a kollégádnak, de ő neked nem, jaj mit csinálj. Pont, mint egy buta kis tinilány, aki nem mer nemet mondani arra, amit nem szeretne. Aztán nem tetszik egy válasz és hirtelen eszedbe jut megírni az egész háttérsztorit, csak hogy jobb színben tüntesd fel magad. Talán ha odaírtad volna az elején, hogy mi a pontos helyzet, akkor olyan választ kapsz, ami hasznos.
2020. márc. 6. 15:07
Kétesélyes a dolog. Elsülhet baromi rosszul, meg extra jól is. Első esetben a munkádat is kockáztatod, és túltenni magad rajta is több idő, hiszen napi szinten látod.
2020. márc. 6. 17:36
Kapcsolódó kérdések: