Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex-kollégával hogy ismerkednétek?
Sziasztok!
Volt egy kolléganőm, akit szimpatikusnak találtam, de igazából semmilyen privát kapcsolat nem volt közöttünk, csak szakmai, segített nekem párszor megoldani dolgokat. Most másik céghez ment, szétküldött egy levelet az új elérhetőségeivel.
Szerintetek megkereshetem így e-mailben? Szívesen megismerném jobban, de nem igazán van ötletem, hogy egy ilyen szituációban hogyan lehetne nyitni felé, és nem bunkóság e ez.
Tudom, akkor kellett volna lépnem, mikor még ott volt, de mégis valami tanács hölgyek?
Köszi #1 kb pont eddig jutottam én is.
Arra nincs ötletem, hogy ennek hogy kezdjek neki, ha már voltam olyan balga, hogy mikor még együtt dolgoztunk, akkor nem tettem semmit. Most egy kicsit furának érzem azzal ráírni, hogy kávézunk e egyet 😀
Én is hasonlóan jöttem össze a barátommal, akkor vettük fel a kapcsolatot, amikor ő már felmondott. Én szimplán annyit írtam neki, hogy hogyhogy felmondott, és utána már beszélgettünk.
Megkérdezni, milyen az új munka, teljesen jó ötlet szerintem.
Én mindig azt szoktam csinálni hogy barátilag el hívom kávézni vagy teázni és beszélgetni vele. Lassan közeledni hozzá.
Azt írnám neki hogy hiányzik a segítsége és a kis beszélgetés miközben a munkahelyen vagyunk. Ezután hozom fel a kávé meghívást neki. Csak kommunikálni kell és nem a nehezebb utat választani. Hajrá
Én is ilyen voltam de szerencsére megvaltoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!