Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ex-kollégával hogy ismerkednétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex-kollégával hogy ismerkednétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy kolléganőm, akit szimpatikusnak találtam, de igazából semmilyen privát kapcsolat nem volt közöttünk, csak szakmai, segített nekem párszor megoldani dolgokat. Most másik céghez ment, szétküldött egy levelet az új elérhetőségeivel.

Szerintetek megkereshetem így e-mailben? Szívesen megismerném jobban, de nem igazán van ötletem, hogy egy ilyen szituációban hogyan lehetne nyitni felé, és nem bunkóság e ez.

Tudom, akkor kellett volna lépnem, mikor még ott volt, de mégis valami tanács hölgyek?

2016. okt. 30. 07:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hajts rá
2016. okt. 30. 07:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi #1 kb pont eddig jutottam én is.

Arra nincs ötletem, hogy ennek hogy kezdjek neki, ha már voltam olyan balga, hogy mikor még együtt dolgoztunk, akkor nem tettem semmit. Most egy kicsit furának érzem azzal ráírni, hogy kávézunk e egyet 😀

2016. okt. 30. 07:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is kérdeztem bélàt kàvézunk e de mondta megvàrja a novembert :)
2016. okt. 30. 07:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: amig egy helyen dolgoztatok nem akartal ebbol bonyodalmt de most mar telejsen mas a helyzet es innl egy kvt a kelyhecskejebol vgy valami ilyemis:)
2016. okt. 30. 07:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdeklődj, milyen az új munkahelye. Így már lesz köztetek némi kapcsolat. A többi majd jön magától. Ha nem szeretne közelebbi kapcsolatba lépni veled, az úgyis kiderül.
2016. okt. 30. 07:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Én írnám neki hogy mar rég láttam és hiányzik a segítsége. El hívnám kávézni abból a célból beszélgetni milyen az új munkahelye és beszélgetni vele. Míg ott vagy vele és utánna a busz/metró megallóig sok idő van és lassan rá térsz hogy meg egyszer és többször elhinni helyekre. Ha érdekel itt Budapesten tudok jó beül is helyeket.
2016. okt. 30. 08:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket 😀
2016. okt. 30. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan jöttem össze a barátommal, akkor vettük fel a kapcsolatot, amikor ő már felmondott. Én szimplán annyit írtam neki, hogy hogyhogy felmondott, és utána már beszélgettünk.

Megkérdezni, milyen az új munka, teljesen jó ötlet szerintem.

2016. okt. 30. 10:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ahogy egyszer egy barátom megjegyezte, én sosem a kerülőmentes utat választom. Lehet, hogy most egyszerűen meg kellene kérdeznem, hogy van e kedve egy kávéhoz velem 😀
2016. okt. 30. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Én mindig azt szoktam csinálni hogy barátilag el hívom kávézni vagy teázni és beszélgetni vele. Lassan közeledni hozzá.

Azt írnám neki hogy hiányzik a segítsége és a kis beszélgetés miközben a munkahelyen vagyunk. Ezután hozom fel a kávé meghívást neki. Csak kommunikálni kell és nem a nehezebb utat választani. Hajrá

Én is ilyen voltam de szerencsére megvaltoztam.

2016. okt. 30. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!