Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfigyeltek/ismerkednétek olyan huszonévessel nővel, aki fekete bőrdzsekit hord, fekete nadrágot, cipőt, felsőt?
Figyelt kérdés
Férfiakat kérdezem természetesen.
Tetkó, piercing nuku, frizura normális.
2016. ápr. 29. 13:30
1/5 anonim válasza:
Küldhetnél képet, mert így nem tudom megmondani :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem lesz kép, de szép arc, hosszú haj, szemrevaló alkat. Általánosságban érdekel, nem rám értve. Ne ismerkedős kérdés.
2016. ápr. 29. 13:47
3/5 anonim válasza:
Nő vagyok, szinte mindig feketében járok, ma konkrétan így jöttem dolgozni, ahogy leírtad, ezért muszáj volt hozzászólnom. :D
Szóval, igen, felfigyelnek a pasik rám, mert szép az arcom és jó az alakom. A ruháim feketék igen, de/és jól állnak nekem, magabiztos vagyok bennük, azért ezt észreveszik a férfiak.
Én pl. imádom feldobni a full fekete öltözetemet valami szép rúzzsal. :)
4/5 Noren1989 válasza:
Igen, ismerkednék vele, de nem figyelnék rá fel, normál szituációban (az öltözéke alapján). Arcpárti vagyok, azt szoktam figyelni, tekintet, mosoly.
26/F
5/5 anonim válasza:
Harmincassal inkább. A többi stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!