Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Csak azért mentek kondiba, és gyújártok kis magatokat sportosra, hogy minél több nőt le tudjatok fenteti, mert a nők az izmos pasikra buknak?
# 9/11
Nem én voltam, de jó, hogy belinkelted, mert ezek szerinte nem csak nekem tűnt fel a dolog. Ott mondjuk értelmesebb hozzászólások keletkeztek, mint itt néhánynál, akik nem értették meg, hogy nem az baj, hogy ha valaki edzeni megy. Hanem az, ha ezt érdekből csinálja, nem saját maga miatt, ahogyan, szerintem a többség teszi. Szegény nőket azárt sajnálom, mert lehet, hogy tetszik nekik a sportos pasi, és egy-két kalanba benne vannak, de nem gondolnak bele abba, hogy nem csak velük fekszik le az ilyen pasi, hanem sok-sok másik nővel is, és hát... Szexuális kultúrában még fejlődni kell, mert egy életre elcseszheti az ember az életét, ha nem vigyáz.
🤦♀️
Ezek a hülye kérdések...
Van ilyen is amit írtál, de sztm a többség nem ezért jár!
Én azért szadizom (direkt használom ezt a szót!) magamat, mert tudom, hogy ha ellustulok, akkor az visszaköszön a közérzetemen. Nem szeretnék olyan lenni, aki ha felszalad egy lépcsőn, akkor lélegeztetőgépre kelljen kötni utána. 😂
Én mondjuk nem járok kondiba, karban tartom magamat, kizárólag otthon végezhető gyakorlatokkal és gyorsgyaloglással. (Környezet ahol lakom, ideális, gyönyörű)
41F
Ps: most bele kell húznom megint, mert az utóbbi pár hónapban ki kellett hagynom az edzéseket, egs. okokból, érzem, hogy nem frankó. Tl;dr: felszaladt egy tízes. 😂
Szerintem is azert,vagy h nagyon csinos baratnot szedjenek fel. Nem baj az. Csak tudjak h a külső csak egy dolog! Jellemre is gyurjanak!
De amugy nem mindenki ezert,biztos van aki csak szereti.
Masik ok begyujtik a pillantasokat egofenyezes sem elhanyagokhato dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!