Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek arról, ha egy nő az első találkozáskor már kapható csókra, ileltve ha még többre?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 25-35 év közötti férfiak válasza érdekelne. Milyen véleménynel vagytok a nőről, ha már az első találkozáskor megadja magát? Bontsuk két részre: 1. ha csak csókra kapható, tovább nem megy 2. ha ágyba is menne veled. Tegyük fel, az első találkozás néhány hétnyi hosszas netes beszélgetés után történik, és alapvetően egy jól sikerült több órás randi, nagy az összhang.
2020. márc. 3. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Na én pl csókolózni sem szoktam első randin. Aki ezután nem "küzd" az meg nekem nem kell.

Írta valaki, hogy nem kell küzdeni, ha elsőre lefekszik vele a nő, mert akkor mással is lefeküdt/könnyűvérű. De ha küzdeni kell akkor még égy frigid picsha.

Szóval nem lehet jól dönteni.

Az a férfi is könnyen kapható enyi erővel a szexre és akkor nem kell ilyen pasi.

N27

2020. márc. 3. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

"11" reagálva

Nem csókolózásról volt szó, hanem búcsúcsókról, akár egy szájra puszi is megteszi. ha randizom veled és azt mondod hogy szeretnél újra találkozni akkor az úgy hiteles, hogy érzékien búcsúzol el. Ha annyit mondanál a végén hogy köszönöm jól éreztem magam és várom a folytatást akkor elég sokáig várhatnál. Nem azzal van a probléma, hogy a pasit ismpirálod, készteted arra hogy jobban tolja a szekeret, de ezt hitelesen kell csinálni. :)

2020. márc. 3. 15:32
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
"inspirálod"
2020. márc. 3. 15:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Csók az csók nem szájrapuszi!

Eddig senkinek nem volt evve problémája, hogy nem adtam szájrapuszit. Akivel nem volt folytatás az nem ezért volt, ha volt ilyen, akkor számomra az nem pálya! Ennyi.

2020. márc. 3. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Próba alapú, most valahogy kikell derülnie h illünk-e, az h hanyadik alkalomig várunk erre az teljesen mind1. Számomra nem lesz ribi a csaj attól ha első randin minden van. Nálam eleve kapcsolati célú az ismerkedés, messzire kerülöm az egyéjszakás csajokat. Ebben a tekintetben sztem nem gond ha hamar kiderül h q jó együtt akk élvezhetjük az első naptól, ha meg nagyon nem megy akk is hamar kiderül. Az azért fontos h ez megfelelően legyen kommunikálva a másik felé, ne sérüljön, ne csalódásnak fogja fel hanem egyszerűen annak h nem egymást keressük ilyen téren.
2020. márc. 3. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

Most őszintén!

Hiába megy a szöveg meg a sok szentbeszéd.

Ha az a nő tetszene a férfinak, akkor minden férfi belemenne az első randin a szexbe.

Amúgy meg ha 1-2 hétig vagy 1 hónapig ismerkedtek és utána van csak az első szexuális együttlét, utána is simán otthagyhat a másik.

2020. márc. 3. 16:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Szituáció/emberismeret kérdése. Ha jól olvasod a dolgot és tényleg totálisan őszinte a kialakult helyzet, akkor miért ne?

Nem szeretem eleve ezeket a címkéket, hogy ha történnek intimebb dolgok, akkor már a nő kuvva, butaság...

Nekem tavaly volt olyan randim, ahol a végén úgy smároltunk, mint a tinik. :) Annyira vártuk már a találkozót mindketten a chatelés és a hívások után, mint egy gyerek az ajándékozást. 😁 Az egész beszélgetés alatt, szinte vibrált a levegő. De nem lett volna szívem elrontani azzal, hogy rányomulok a hölgyre durván.

Tudom, kicsit önellentmondás... De így éreztem helyesnek.

Tl;dr: Viszont ezért senkit sem tudnék elítélni, ha hagyná magát átadni a helyzetnek. :)

Nem baj ha 35-nél hattal több vagyok? ☺️

2020. márc. 3. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki, nem jó előjel lenne. (38F)
2020. márc. 3. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:
#16 nem vagy jó emberismerő.. maradjunk annyiban.
2020. márc. 3. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!