Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek arról, ha egy nő az első találkozáskor már kapható csókra, ileltve ha még többre?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 25-35 év közötti férfiak válasza érdekelne. Milyen véleménynel vagytok a nőről, ha már az első találkozáskor megadja magát? Bontsuk két részre: 1. ha csak csókra kapható, tovább nem megy 2. ha ágyba is menne veled. Tegyük fel, az első találkozás néhány hétnyi hosszas netes beszélgetés után történik, és alapvetően egy jól sikerült több órás randi, nagy az összhang.
2020. márc. 3. 12:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
.
2020. márc. 3. 12:50
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha kolcsonos a szimpatia, akkor nem hiszem hogy varatni kene a masikat. Vol mar elso randis szexbol olyan is hogy nem lett utana semmi, meg tobbeves egyutteles is.
2020. márc. 3. 12:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Oké, rendben van, én is így szeretem. Ha ennyire kölcsönös a szimpátia, meg tényleg elegendő netes ismerkedés volt előtte, jogos a kölcsönós bizalom, akkor egy jó randinak a csók a csúcspontja.

2. Na igen. Ez már nem feltétlenül nevezhető randinak. Ha a felek ennyire egymásnak esnek, az persze köszönhető lehet annak is, hogy ki vannak éhezve. Tehát nem zárja ki azt, hogy végül komoly kapcsolat legyen belőle. Viszont esélyes, hogy ilyenkor nem volt valódi az érdeklődés, hanem tényleg csak régen szexeltek mindketten, és kellett valaki... talán azt is hitték egymásról, hogy igen (bár általában csak.az egyik fél, míg a másik az „kihasználja” a helyzetet), de gyakran elmúlik a hirtelen fellángolás. Kicsit csillapodott a szexhiány, aztán az élet megy tovább.

Szóval azért van ok-okozat. Ki mit keres, ki milyen állapozban van, milyen hangulatban, milyen ösztöneinek nem tud vagy éppen tud parancsolni, mennyire akarja átadni magát a jelennek, vagy éppen mennyire gondolkodik hosszútávra.

Szóval 1. eshetőség eléggé biztos alapokon áll, míg 2.-nál elgondolkodtató, hogy van-e valami a háttérben nála vagy nálam, ami miatt ennyire hirtelen egymásnak estünk. Szóval a jövője nagyon bizonytalan, mert nem látni bele az olyan dolgokat, ami miatt biztos alapjai lennének a hosszútávú ismerkedésnek. Aztán persze, lehet belőle több randi, és megszilárdulhaf a dolog, vagy csak átformálódhat szexkapcsolattá, és persze ugye el is illanhat... szóval nagyon bizonytalan mikor valakik hirtelen ekkora bizalmat adnak egymásnak, ennyire közel engedik magukhoz.

2020. márc. 3. 13:01
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
Ha tényleg szerelem első látásra, akkor a csók szerintem belefér. Ha az ágyba is beugrik, akkor nekem utána már nem kell. Az ilyen nőnek nincs tartása, nem kell érte küzdeni, se udvarolni, és az a tapasztalatom, hogy másnak sem kéreti magát.
2020. márc. 3. 13:02
 5/19 A kérdező kommentje:
Hogy teljes legyen a kör, az is érdekelne, mi a véleményetek arról, ha semmi sem történik. Volt egy nagyon jó randitok, és minden bizonynal lesz folytatása, de a lány tartja magát, még egy csókot sem akar engedni. Számotokra ez inkább vonzó, esetleg jobban akarjátok így, hogy nehezen kapható, vagy inkább negatív élmény, hogy nem akarja?
2020. márc. 3. 13:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar semmit akkor szerintem nem lesz következő alkalom. Kivéve ha szépen elmondja, hogy mi a baj vagy hogy neki ez túl gyors. Akkor tiszteletben kell tartani a dolgot.
2020. márc. 3. 13:45
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszene mindkettő. Pozitívum.
2020. márc. 3. 14:11
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Az 1. szerintem a normális, ha jól sikerült a randi és szimpatikusak vagyunk egymásnak. A 2. nem tetszene annyira, persze belemennék, de ha velem ágyba megy nyilván megtette már jó sok sráccal.
2020. márc. 3. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg van az összhang és működik a kémia, akkor mindig van búcsúcsók a randi végén, mert ezzel is jelzed a másik félnek, hogy benne vagy a folytatásban. Életemben idáig egyszer volt olyan randim, ahol a nő nem engedte meg hogy megcsókoljam és mégis lett belőle folytatás. nagyon furán éreztem magam a randi után nem is kerestem, egy idő után ő jelentkezett.

Ami a szexet illeti, volt már rá precedens hogy volt, de nem ez a jellemző. Amikor volt ott olyan szinten működött a kémia, hogy a farkam az égig ért.

2020. márc. 3. 14:31
 10/19 anonim ***** válasza:
31%
Feleségül venném ott helybe.
2020. márc. 3. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!