Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek félre ismertem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félre ismertem a pasit? A rosszfiú viselkedés mögött van ott érzelem is?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hihetetlen lesz a történet amit leírok még én magam sem hiszem el, még most sem.

1 héttel ezelőtt a munkahelyen ebédszünetben mikor épp mentem be az ebédlőbe a táskámban kaparászva kiesett a bérletem a kezemből és az egyik munkatársam vette fel, először nem is néztem ki az csak mondtam neki, hogy köszi béna vagyok és akkor láttam meg ki az. Most ezt a tipikus macsós rosszfiús külsőt képzeljétek el aki bármilyen szerelésben jól mutat minden nőnek bejön egyébként ott a munkahelyen viszont amikor felvette a bérletem nem adta vissza hanem csak rám mosolygott és azt mondta ez már az övé és csak egy éjszakáért cserébe adja vissza.

Először azt hittem viccel de aztán a munkatársnőm kérdezte tőlem, hogy miért nem megyek bele. Mondom mert nem is ismerem a srácot, tetszik meg minden de nekem csak a bérletem kell és már itt se vagyok. Egész nap nála volt egyébként addig amíg bele nem mentem, hogy akkor találkozzunk (leszögezem csak azért mentem hogy a bérletemet visszaadja mert anélkül nem tudnék hazamenni se). Mikor a lakásába értünk azt mondta egy kicsit beszélgetni akar a többi csak később, mondom nem akarok semmit csak a bérletem és már könyörögtem neki, hogy adja vissza de nem adta ezért azt mondtam jó rendben lefekszem vele, mire szájon puszilt és visszaadta majd azt mondta hogy tényleg kinézem e belőle hogy ilyen mocskos módon kihasználna e engem. Megkérdeztem tőle, hogy akkor most ezt így komolyan gondolta e erre azt a választ kaptam, hogy csak kíváncsi volt hogy reagálok és hogy kicsit kettesben akart lenni velem. Én meg nem tértem ugye magamhoz azt hittem már nincs más esélyem csak ha lefekszem vele de aztán visszaadta és nem kért érte semmit csakhogy ne haragudjak rá utána meg hazavitt.

Mikor hazaértem akkor megköszöntem és utána nem is haragudtam rá többet, sőt egyre jobban gondolkodtam rajta, hogy mi lett volna ha lefekszem vele, mert mostmeg ő jár a fejemben 1 hete és nem tudok másra gondolni csak rá amit tudom, hogy nem kellene de megfogott benne valami, hogy a rosszfiús külseje mögött vannak érzelmei is. Szerintetek helyes az, hogy így érzek? Mert vonzódok hozzá, tényleg nem tetszett amit csinált és megharagudtam rá nagyon, de amikor visszaadta úgy hogy nem kért érte semmit elillant ez az érzés, most meg az ellenkezője van nagyon érdekel a pasi és nem tudok mit kezdeni vele?

2020. febr. 28. 18:55
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy amit művelt veled a csávó az éppúgy bulleting csak szólok. Szexuális zaklatásnak és terrorizálásnak nevezik mert zsarolt hogy csak akkor adja vissza ha lefekszel vele.

Nem érdekel hogy igaz- e vagy kamu jó példa lesz egy kamu kérdés is hogy egy nagyon naív mit ne tegyen ha ilyennel zsarolnák.

Ha kamu akkor azzal csak magadat csorbítgatnád ha nem akkor tessék felébredni mert ez a pasi manipulál nem érzel iránta semmit csak fordított pszihologiat alkalmazott nálad. Manipulált!

2020. febr. 28. 19:37
 22/49 A kérdező kommentje:
Értsétek már meg, hogy nem vagyok könnyen kapható. Igen belementem a bérlet miatt és ennyi! Nem vagyok hajlandó ezt többet leírni nem k*va vagyok akit akármikor el lehet vinni egy menetre! A lakásához ő vitt el kocsival és ő is vitt haza, amúgy nem kértem erre ő ajánlotta fel kétszer is hogy elvisz csak ne haragudjak rá. Nem voltatok ott és nem értitek ez a nagy baj.
2020. febr. 28. 19:37
 23/49 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem tudom mit érzek iránta. Mintha a megvetés és vonzódás egy és ugyanaz a dolog lenne. Minél jobban megvetem annál jobban vonz, és nem csak a külseje miatt. Lehet hogy manipulált de ennél sokkal rosszabb lett volna ha nem enged el hanem, ki tudja. Nem beszélek vele azóta pedig próbálkozik, de oda se bagózok felé ráadásul ha bent van az ebédlőben inkább le se ülök sehova kimegyek az öltözőbe. Nem akarom hogy rájöjjenek.
2020. febr. 28. 19:40
 24/49 anonim ***** válasza:
97%

Te nem érted! Te most egy szép fiú arcától elolvadva úgy viselkedtél mint egy óvatlan gyerek akinek cukrot ad egy ismeretlen ember. Érted?

MANIPULÁLT CSAK! NINCS AZ A BÉRLET, NEKEM AZ LETT VOLNA AZ ELSŐ HOGY LOPÁSÉRT ÉS ZSAROLÁSÉRT FELJELENTEM!

2020. febr. 28. 19:41
 25/49 anonim ***** válasza:
96%
Maximum a rendőrségről kijőve a csávó telefonált volna a cimbiknek hogy nem nyert a fogadáson mert lehet hogy azért csinálta mert a kollegákkal fogadott. De szimplán csak ennyire kretén!
2020. febr. 28. 19:43
 26/49 A kérdező kommentje:
Én nem akartam hogy ez legyen és nem akarom tönkretenni sem azzal hogy feljelentem inkább próbálok azóta felejteni, de nem megy. Nincs kedvem emiatt botrányt kavarni és nem akarom hogy bárki rájöjjön erre, mert neki sem akarok bajt és magamnak sem.
2020. febr. 28. 19:44
 27/49 anonim ***** válasza:
16%

Ebédlőbe mentél éppen be. Ott alighanem többen is voltak. Az első szavára, hogy csak feltétellel adja vissza a bérleted, azonnal, JÓ HANGOSAN követeltem volna tőle a bérletet.

Aki azzal jön, hogy a Kérdező mobilon rendőrt hívhatott volna, annak üzenem, hogy egy 50 kg-os nőtől egy férfi akkor veszi ki a kezéből a mobilt, amikor akarja. Ekkor már a lakásban voltak, senki fel sem figyelt volna a veszekedésre.

Az is felötlött bennem, hogy (mivel könnyen kötélnek álltál) nem akart megfertőződni, de ezt csak feltételezem és nem állítom.

Röviden: nem jártál el talpraesetten. Tanulság a jövőre.

2020. febr. 28. 19:45
 28/49 anonim ***** válasza:
97%
Amit érzel az nem valóság úgy nevezik hogy manipuláció. Khm. És a legundorítóbb dolog a világon!
2020. febr. 28. 19:45
 29/49 anonim ***** válasza:
96%
El se kellett volna mennie vele! Amúgy főnök is van a világon! 🙄
2020. febr. 28. 19:46
 30/49 anonim ***** válasza:
91%
Sssaa láttam már 50 kg csajt földre kényszerítette a tataminon edzésen. Ha ennyire retteg menjen kromaga edzésre mert az a probléma hogy igy bárki el tudja vinni aki csak egy kicsit is tetszik neki es ilyenekkel bemanipulalja.
2020. febr. 28. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!