Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan léphetnék előrébb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék előrébb?

Figyelt kérdés

Eléggé zárkózott voltam, ezen változtattam eljárogatok de a saját társaságomból nem tudok/merek kiszakadni.

Szeretnék ismerkedni, hogyan nyithatnék az emberek felé, ha közben meg tartok is tőlük? Félek, hogy átvernek, kibeszélnek a hátam mögött.

2010. júl. 24. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok/voltam mert még azért ez a részem is megmaradt valamennyire.Szerintem ne remélj túl sokat egy "új" embertől majd mikor szép lassan megismered nagyjából tudni fogod ,hogy mire számíthatsz az illetőtől és eldöntöd,hogy neked szükséged lenne arra vagy sem ..és lehet,hogy akit épp megismersz ő ugyanannyira fog tartani tőled mint te tőle de ha mindenhez így állna mindenki akkor milyen világ lenne?:)Próbálj meg szép lassan nyitott lenni nem baj ha több idő kell neked ehhez aki értékes embert lát benned az megfogja várni.Remélem tudtam segíteni valamennyire.
2010. júl. 24. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Ebben nincsen semmi praktika, sztem te is tudod a választ, csak ide irogatsz kétségbeesetten kérdéseket...

Egy kicsit legyél bátrabb, aztán jólvan...

2010. júl. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!