Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan juthatnék előrébb? Szeretném megölelni, megcsókolni, de nem tudom, hogy hogyan jussak el odáig.16/F
Neten ismertem meg és már megvolt ez első randi, ahol csak beszélgettünk ismerkedős témákról. A második randira játékot tervezek, amibe bele is ment. Én meg arra gondoltam, hogy játék közbe fogadásokat kötünk, amibe egy vagy több puszi a tét. Ez jó ötlet?
A lényeg annyi, hogy a baráti hangulatú első randi után többet akarok, csak nem tudom hogyan kéne és mikor.
Nem tudom, szerintem nem így kéne bár fiatalabb lánynál ez bejöhet.
A randi végén öleld át és ha olyan a hangulat a csók is jöhet. Ne rohand le, van akit azért dobtam mert túl nyomulós volt.
Fogadás... Nem tudom, szerintem ez egy kicsit túl infantilis.
Szerintem legalábbis célszerűbb, ha egy megfelelő alkalommal egyszerűen megsimogatod a kezét/arcát/vállát, esetleg búcsúzáskor megpuszilod. Második talira ennyi elég is, plusz ebből le is szűrheted, hogy reagál a dologra. Ha jól, akkor harmadik talin már köszöntheted is puszival, adandó alkalommal megfoghatod a kezét és úgy simogathatod/átölelheted, és közben továbbra is figyeld a reakcióit. Ha pozitív, akkor lehet folytatni.
Köszönöm a válaszokat, de már első talinál is puszival köszöntünk.:D
De olyan béna vagyok. :S Nem tudom, hogy milyen szituációba ölelhetném meg. Hogy vezethetnék elő egy ölelést?
Hát, nekem van egy nagyon kellemes élményem ezzel kapcsolatban... mindketten akartuk, hogy a másik lépjen, megfogjuk egymás kezét stb... a randi abból állt hogy felmentünk a gellért-hegyre, ami ugy nem kis tura, én mondtam hogy elfáradtama fiu megfogta a kezem és elkezdett huzni...többet pedig már nem is eresztett:)
próbálj meg valami hasonló szituáció teremteni...
az ölelés pedig... ha leültök valahova, csak karold át... vagy amikor sétáltok akkor karold át és amikor megálltok egy apró mozdulattal befordíthatod magad felé és már a csók is esélyes:)
ügyes legyél;):)
Séta közben fogd meg a kezét, és óvatosan fordítsd magad felé. Ha fordul, fogd meg a msik kezét is, és szintén óvatosan húzd közelebb.
A játék se rossz, ha beleegyezik a puszis díjazásba... de tényleg egy kicsit gyerekes.
Amúgy tökéletes, több oldalas leírások születtek már itt erre a problémára. Van valami okod, hogy ezeket ne olvasd el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!