Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hivjatok a párotokat az életben, milyen beceneve van?
Enyémet meg Eszternek :)
És vajon én vagyok az a Gábor? :D
szerintem teljesen újat kitalálni nehéz, de ezek a mézesmázos "baby", "babuci" "cukorfalat" stb szerintem is gáz.. Én nem szeretném, ha így nevezne a párom..néha amikor kötexünk, akkor mondunk ilyeneket..de jajj.. Szal nekem ami teccik: édesem, szivem, Laci, édes.
Mondjuk a Gábor nem egy egyszerű név, mert ugye "Gabi"nak egy lányt is hívhatnak..de az egyik barátnőm "Gáborom"ként emlegeti a párját, de hogy őt, h szólítja, na azt nem tudom..
De persze ez is csak egy vélemény!
Cica. De tudni kell, hogy én igazi macskabolond vagyok, nálam ez nem közhely, hanem hatalmas bók. :D:D:D
A barátom 180 centi, bazi nagy termetű, kigyúrt, röhögtek is a haverjai, amikor társaságban elszóltam magam. De nem rosszindulatból röhögtek, és barátom - Gábor :D - nem haragudott, mert azt mondta, örül, hogy Vele vagyok, és így hívom. :)
Van egy másik becenév is, de az nem publikus, mert egyénre szabott. :D Azt is szereti, a férfiasságára utal. :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!