Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funktasztikus kérdése:
Volt olyan hogy az ismerösötök leszolta a párotokat mert nem nézett ki valami jól?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 19:16
1/12 anonim válasza:
Nem, de biztos, hogy beolvasnék neki. Nem kell törődni az ilyen emberekkel.
3/12 anonim válasza:
Volt...nem is vagyunk jóban már:D de nem emiatt...eléggé egy szar ember..:S
4/12 anonim válasza:
Barátnőm barátnője már csomószor mondta barátnőmnek, hogy miért egy ilyen ronda pasival jár mikor találhatna jobbat is. Csak a hülyéje nem gondolja azt, hogy egy kapcsolatban a belső a fontos és nem csak a kinézet. Tudom magamról, hogy ronda pasi vagyok és ezen csak sok sok pénzzel lehetne valamit változtatni.
5/12 A kérdező kommentje:
az a lényeg van bnöd aki szeret ahogy leszürtem a bnöd jol nézhet ki:)
2010. szept. 25. 20:29
6/12 anonim válasza:
Szerencsére nem. De az lenne még valami.
Ha valaki azért szólja le a másik ember párját, mert az szerinte nem néz ki jól, akkor az az illető emberileg nulla.
7/12 anonim válasza:
A szobatársam. (Nem barátnőm, nem én válaszottam őt, őt osztották be mellénk.) Hát azóta egy kicsit fagyos közöttünk a hangulat. Konkrétabban, ha nem muszáj, nem beszélünk. Amúgy is sok volt már a rovásán.
8/12 anonim válasza:
Nem. De ha valaki megpróbálná... biztos, hogy megmondanám a véleményem... Milyen alapon szól bele valaki ?!
Lehet,hogy annak aki beszól másnak "álompasia" van de egy buta gyökér, beszélgetni nem lehet vele értelmesen és csak magával foglalkozik.Akkor kinek is jobb ?
9/12 anonim válasza:
Volt már ilyen!Ki is osztottam a csajt rendesen. Bár sztem az én párom átlagos külsejű. Én imádom és ez a LÉNYEG!!!!
23/L
10/12 anonim válasza:
Volt sajnos... Leszólta a barátomat mert cyber goth,a barátom csöndbe volt..én meg beolvastam az illetőnek,hogy jó lenne ha élőbb tükörbe nézne és utána szólna meg másokat..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!