Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy éjszaka erejéig, megtudáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaffa kérdése:

Egy éjszaka erejéig, megtudátok cslani a párotokat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg, de utána nem tudnék a szemébe nézni szal nem fogom:)
2011. jún. 29. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha mással akarok lenni, előbb szakítok. Ennyi egyenesség szerintem mindenkiben kéne, hogy legyen.
2011. jún. 29. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
nincs párom , mindig mással vagyok ...
2011. jún. 29. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az mindegy, hogy egy éjszaka erejéig, vagy tovább, a megcsalás az megcsalás. Én is elvárom a páromtól a hűséget. Ha én nem tartom be, nem várhatom el. De elvárom, szóval... érted. Előbb szakítok vele, ha annyira mással akarok lenni. (akár egy éjszaka erejéig is, de olyanokba alapból nem megyek bele)
2011. jún. 29. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
biztos, hogy nem
2011. jún. 30. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, mert szerelmes vagyok belé, és soha nem kellene más. Másrészt pedig nem vagyok annyira gerinctelen, hogy ha elmúlnak az érzéseim, akkor ne mondjam meg neki és szakítsak, hanem másnál keressem a boldogságot... Senkit nem aláznék meg így, nemhogy azt, akit a világon a legjobban szeretek. Boldog leszek, ha Vele élhetem le az egész életemet úgy, hogy soha senki mással nem bújtam ágyba.

20/L

2011. jún. 30. 00:29
 7/7 anonim ***** válasza:
nem, soha!!!!!!
2011. jún. 30. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!