Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a párotokat?
nekem a barátnöm járt az unokatestvérével aki bátortalan volt és én elkisértem egyszer hozzájuk ott találkoztam a barátommal elsönek.
azután még az utcán 1x az akkoribarátommal voltam és találkoztunk,aztán meg a sulijuk felé sétáltam és mondták hogy menjek velük.
aztán 2nappal késöbb a discoban mondta hogy feliratkozhat-e a kéröim listájára én pedig igent mondtam aztán összejöttünk :)
azota is együtt vagyunk
14voltam most 16
Mi egy internetes társkeresőn találtunk egymásra és nagyon boldogok vagyunk! Nemsokára összeköltözés és lánykérés.. :) Én 23 vagyok, párom 25. A Drágám írt Nekem.
Üdv: Haven 23/L
mi egy baráti társaságban jártunk le, tetszettünk egymásnak, de egyikünk sem mert kezdeményezni, aztán egyszer ültünk egy padon
és a tesóm mondta h összeillünk(tudta h tetszünk egymásnak, igazából énis és őis tudta)aztán elment a tesóm mi meg összejöttünk:)
Baranya megyében, a Dombay tónál, legjobb bnőm mutatott be neki. Kb 12 vagy 13 lehettem, és 15 éves koromig reménytelenül szerelmes voltam belé, mire észrevett és belém szeretett. Mindig én kezdeményeztem, és ő vette el a szüzességemet.
18/L
Én 1 discoban szúrtam ki, majd szemeztünk nagyon sokat, és odamentem hozzá. Ez volt lassan 3 éve. Még mindig együtt vagyunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!