Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok. Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Nektek mennyire számít egy férfinek a telója? Ugye, nem mindegy hogy előveszek egy 20 ezrest vagy egy színarany, egyedi tervezésű almás telót.

Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 20:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

Lszrom milyen téloja van! BMW - je legyen!

🤣🤣🤣

N27

2020. febr. 24. 23:27
 22/24 peca1000 ***** válasza:
66%

Nekem volt egy tizenéves Nokia 6600 billentyüs telefonom, már ragasztószalag tartotta össze, de akkor is volt nőm.

Azért cserèltem le, mert kikopott a töltője, és nem tudtam az akksiját feltölteni.

Vettem helyette egy használt kicsi Samsung okostelefont, de az is olyan öreg, hogy Youtube videókat le sem tud játszani (nem ismeri fel őket).

Az asszony így is megmaradt mellettem :)

2020. febr. 25. 00:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, valóban nem mindegy. Ha bármi ilyen aranyozott giccsett venne elő egy pasi, szépen fölállnék és otthagynám. Kisebbségi körökben lehet ilyesmivel sikered inkább.
2020. febr. 25. 09:27
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
En sosem mutatom meg ilyen celra az arany Iphone-omat, mert annak nem ez a rendeltetese. Csak a - kerdezohoz hasonlo - luzerek hiszik azt, hogy akinek egy tobbmillios arany telefonja van, az a hetkoznapi eletben valo felvagasra hasznalja, holott annak teljesen mas a rendetetese: pl. az uzleti partnerek elott a megbizhatosag megmutatasa (mar ha a penz meglete ehhez elegendo), vagy szimplan az elegans eszkozokhoz valo vonzodas.
2020. márc. 1. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!