Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok. Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Nektek mennyire számít egy férfinek a telója? Ugye, nem mindegy hogy előveszek egy 20 ezrest vagy egy színarany, egyedi tervezésű almás telót.

Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 20:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
Pasi vagyok, de a csajok szemében nyílván minél drágább telóval villogsz, annál vonzóbb vagy.
2020. febr. 24. 20:29
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
Nem érdekel a telefonja, egy “színarany, egyedi tervezésű almás telót” kifejezetten ízléstelennek tartanék és azt gondolnám, hogy egy nagyzoló, feltűnösködő ember. Nekem a visszafogottság tetszik de azért ne legyen 20 ezres teló, annyiért manapság mit adnak? Nokia 3310-t? Azon még az üzeneteimre sem tud válaszolni...
2020. febr. 24. 20:32
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked ilyen "virítóm a lóvét" típusú afroamerikai rapperek a példaképeid?
2020. febr. 24. 20:34
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

Minél drágább legyen az a lényeg.

23/L

2020. febr. 24. 20:35
 5/24 csibeposta válasza:
100%
Sosem érdekelt kinek milye van még sima billentyűzetes samsungot is elfogadok ha olyat használ. 26N
2020. febr. 24. 20:36
 6/24 anonim ***** válasza:
97%

Azt hiszed van egy jó telod azzal vagy valaki? Pff

Egy senki vagy akkor is.

2020. febr. 24. 20:38
 7/24 anonim ***** válasza:
98%
Nem, egyáltalán nem számít. Engem sokkal jobban érdekel a viselkedése. Pl.: hogy beszél a pincérrel. Nekem az sokkal több mindent elárul, mint egy vacak autó/telefon/armani öltöny/rolex. És tudod miért? Mert megveheti ezeket a kacatokat, de a jó modort nem.
2020. febr. 24. 20:48
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
#8 "hogy beszél a pincérrel" mivan?? Áruld már el abból mit tudsz leszűrni?
2020. febr. 24. 20:50
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak azzal állok szóba akinek ilyenje van:

[link]

Vicceltem, nem érdekel milyen telefonja van egy férfinek csak legyen igényes rá és ne legyen ripityára törve a kijelző stb.

2020. febr. 24. 20:51
 10/24 anonim ***** válasza:
13%
#9: például azt, hogy fölkapaszkodott újgazdag-e, vagy már generációk óta vagyonos a családja, mert utóbbiaknak kicsit jobb a viselkedéskultúrájuk.
2020. febr. 24. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!