Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Nektek mennyire számít egy férfinek a telója?
Ugye, nem mindegy hogy előveszek egy 20 ezrest vagy egy
színarany, egyedi tervezésű almás telót.
#9:aki harsány, lekezelő, bunkó, lábtörlőnek nézi a pincért, csettintve magához inti a pincért, vagy hangosan odakiáltva hívja. Vagy felemeli a poharát, rábök, és "hozzál mégegyet". Ezek számomra azt mutatják, hogy azt hiszi ő a világ közepe, játsza az eszét, ÉS égnék mellette. Nekem ez gáz. Alapvető illemtudása nincs az ilyennek. Lehet számodra meglepő, de van akinek ez jobban számít, mint egy vacak telefon.
2020. febr. 24. 20:58
Semennyire, és de, mindegy. Bár a saját telefonom ára, márkája se nagyon érdekel, tudjak vele telefonálni és fényképezni, viszonylag jó minőségben, ennyi. :D Az mondjuk azért visszatetsző tud lenni, ha amúgy az illetőnek van valami nem túl jól fizető melója, éldegél az albérletben, vagy otthon, még félretett pénze sincs, de a legújabb félmilliós telefont azért megvette részletre. Nincs ezzel sem baj, csak nekem kicsit más a fontossági sorrend. :D
2020. febr. 24. 21:04
Azért vannak átmenetek. Túlzás az aranyozott Apple, de azért ne legyen szakadt a telefon. Ne legyen koszos, betörve, fussanak rajta azok az applikációk, amik a 21. században elvárhatóak.
2020. febr. 24. 21:09
2020. febr. 24. 21:25
"színarany, egyedi tervezésű almás telót"
Bocs, de c típusú állampolgárokkal nem ismerkedem.
2020. febr. 24. 21:27
csak iPhone tulajok jöhettek számításba
2020. febr. 24. 21:40
Ami számít nekem az annyi, hogy el lehessen érni (nem csak telefonon hanem neten is). Ha mondjuk GPS kell akkor tudja használni rajta. Ha megyünk valahova lehessen egy normális képet csinálni vele emlékbe. Tehát úgy kb annyi amit kb a legolcsóbb okostelefonok is tudnak. Azt, hogy milyen márka meg milyen árkategória pont lesz.rom. Igazából én rettentően lenézem azokat akik annyira hülyék, hogy egy tízszeresen túlárazott szart megvesznek mert van rajta egy almás logó. Aztán megveszik minden évben a legújabbat a tökéletesen működő előző helyett. Aki ennyire hülye azzal én beszélni sem akarok nem hogy összejönni.
2020. febr. 24. 21:54
Hat az en ferjem ha nem mondta volna, mai napig nem tudnak hogy iphone-ja van, sot az arat se tudtam elotte (persze nem villogott vele, csak kb. 1 ev utan szoba kerult). Sot, azt sem tudtam, hogy nem minden okostelefon iphone, hanem csak a apple-é.
Nagyon felszines vilagban eltek. Nem tudom hol ismerkedik aki azt gondolja, minden a penz korul forog, meg ilyen hulyesegtol lesznek beletek szerelmesek, hoyg milyen a telefonotok.
29N
2020. febr. 24. 21:57
Nekem a munkahelyi telefonom egy 20 ezres Nokia. :) Azon csak az a fontos, hogy ne merüljön le.
Amúgy lehet, hogy rossz körökben mozgok, de iPhone az én ismerőseim közt annak van, akinek nem telik rá. Egyik barátnőm is most vett, mert kell neki. Hogy mire, nem tudja megmondani, de felvágottas kenyeret evett hetekig és eladta az óráját, hogy megvegye... kinek mi.
2020. febr. 24. 21:59
Páran írták a betört kijelzőt :D
Nekem Samsung Galaxy J5 van. Múltkor sikerült leejtenem a teraszon, onnan meg lepattant a betonra. Berepedt a kijelző bal alsó sarka. Azon túl, hogy látszik a bal alsó részen, attól még a telefonnak használati szempontból semmi baja nem lett. Minden funkciója működik. Akkor most velem sem állnátok szóba ez miatt, mert nem rohantam kijelzőt cseréltetni? :D
2020. febr. 24. 23:11
Kapcsolódó kérdések: