Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből mire lehet következtetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből mire lehet következtetni szerinted?

Figyelt kérdés

Egy csajjal (kb 25 lehet) éppen valentin nap reggelen ismerkedtünk meg,ugyanis a busz amivel mindketten utaztunk nem akart megállni és szóltunk a sofőrnek,hogy álljon meg. Ezután hozzávetőlegesen 15 percig -beszélgettünk nagyon megtetszett és szerintem én is neki,megkérdeztem, hogy lenne-e kedve találkozni,de úgy nyilatkozott hogy meg úgyis találkozunk. Szerda reggel ott álltam a buszmegállóban és odajött hozzam😊 nagyon boldog voltam és ugyancsak kb 15 percig -beszélgettünk,véletlen hozzam is ért és nagyon azt erzem,hogy a szükséges kémia megvan közöttünk. Elmondtam neki,hogy nagyon szimpatikus nekem és megkérdeztem ugyancsak,hogy megkaphatnám-e a számat, mire azt mondta, hogy még csak kétszer találkoztunk,ez nem a személyemnek szól,de még nem. Végig nagyon mosolyog rám,szinte a szemével is nevet. Ma vettem egy egészen pici borítékot,egy hozza illő kártyával,amibe beleírtam hogy milyen gyakran gondolok rá és a telefonszámomat is beleírtam, a következő alkalommal ezt szeretném odaadni neki. Állítása szerint nem szeret idegenekkel csak úgy ismerkedni,de nagyon szimpatikusnak tart.

Ki mit gondol az ötletemről és főleg hölgyeket kérdeznek,hogy mennyire érthető ez a -tartózkodása?

Nagyon köszönöm a válaszokat,szép estét.

(Én 27 vagyok)

2020. febr. 22. 22:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül a dologból?
2020. márc. 10. 23:06
 22/22 anonim ***** válasza:
Eddig szerintem úgy alakultak a dolgok ahogyan kell. Ha eddig még nem kerültetek közelebb egymáshoz,akkor kicsit várj. Legyél kedves de nagyon ne nyomúlj mert elijesztheted.
2020. márc. 18. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!