Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből mire lehet következtetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből mire lehet következtetni szerinted?

Figyelt kérdés

Egy csajjal (kb 25 lehet) éppen valentin nap reggelen ismerkedtünk meg,ugyanis a busz amivel mindketten utaztunk nem akart megállni és szóltunk a sofőrnek,hogy álljon meg. Ezután hozzávetőlegesen 15 percig -beszélgettünk nagyon megtetszett és szerintem én is neki,megkérdeztem, hogy lenne-e kedve találkozni,de úgy nyilatkozott hogy meg úgyis találkozunk. Szerda reggel ott álltam a buszmegállóban és odajött hozzam😊 nagyon boldog voltam és ugyancsak kb 15 percig -beszélgettünk,véletlen hozzam is ért és nagyon azt erzem,hogy a szükséges kémia megvan közöttünk. Elmondtam neki,hogy nagyon szimpatikus nekem és megkérdeztem ugyancsak,hogy megkaphatnám-e a számat, mire azt mondta, hogy még csak kétszer találkoztunk,ez nem a személyemnek szól,de még nem. Végig nagyon mosolyog rám,szinte a szemével is nevet. Ma vettem egy egészen pici borítékot,egy hozza illő kártyával,amibe beleírtam hogy milyen gyakran gondolok rá és a telefonszámomat is beleírtam, a következő alkalommal ezt szeretném odaadni neki. Állítása szerint nem szeret idegenekkel csak úgy ismerkedni,de nagyon szimpatikusnak tart.

Ki mit gondol az ötletemről és főleg hölgyeket kérdeznek,hogy mennyire érthető ez a -tartózkodása?

Nagyon köszönöm a válaszokat,szép estét.

(Én 27 vagyok)

2020. febr. 22. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Korai. Tapadás szerű amivel elijeszted.

Várj vele amig megadja a számát.

2020. febr. 25. 07:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,megfogadom a tanácsotokat és varok még. Bár az igazat megvallva, holnap lesz egy hete, hogy utoljára találkoztunk, szóval ki tudja, hogy mikor fogom ismét látni. De megegyszer köszönöm nektek 😊
2020. febr. 25. 07:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Na h sikerült?
2020. márc. 3. 20:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel.
2020. márc. 3. 21:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Tegnap találkoztunk és hazakísértem. Elmesélte hogy 17ben elhunyt az apukája,akivel nagyon szoros kapcsolatuk volt. Ezután visszaköltözott anyukájához,de ők meglehetősen különböző személyiségűek és most szeretne egy albérletbe költözni. Azt is megmutatta,hogy melyik házban élnek,nagyon aranyos volt végig,de arról beszélt,hogy mielőtt belekezdene egy kapcsolatba ez szeretne megtalálni a "lelki bekejet" én viszont a kis kártyába beleirva odaadtam a telefonszámomat,hogy ne a szerencse határozza meg azt,hogy talalkozunk-e,sokkal inkább az ő dontese😊 én így látom helyesnek a dolgot.
2020. márc. 3. 21:54
 16/22 anonim ***** válasza:
ja ez elmegy. holnap probálj vele nem találkozni.
2020. márc. 3. 21:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Ezt hogy erted,hogy elmegy?
2020. márc. 3. 22:06
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű nyomulás/tapadás. De mégis egy kicsit sok lehet,ezért kéne a mai/holnapi találkozást hanyagolni.

Az sürgetésnek tűnhet.

Azaz ott van nála számod te pedig nonverbálisan sürgeted,hogy hívjon már.

2020. márc. 4. 09:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

En odaadnam, inkabb e-mail vagy egyeb irasbelisegre valo elerhetoseggel. Felhivni extra batorsag kell.

Mondjuk en nem ertem a lanyt. Csaj vagyok. Aki nem tetszik, azzal ugy beszelgetnek, hogy a masodik alkalommal tavolsagtarto vagyok szandekosan, ne remeljen a masik.

Ha viszont tetszik a pasi, rettegnek, hogy ezutan pont soha nem latom.

De ha egyszer megadod az elerhetoseged, es nem jelentkezik, akkor tilos lepni. Talan megis jobb ujra talalkozni es nezni, hogy alakul. Mert akar harit a lany, akar ennyire ovatos, nagy esely van ra, hogy nem jelentkezik.

Szurkolok neked.

2020. márc. 10. 22:50
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Most latom, hogy megtortent. Aranyos voltal szerintem. Remelem, pozitiv kimenet. Beleertve, hogy a lany nem tul nehez eset.

Annak idejen ilyen megallos sztorira vartam.

2020. márc. 10. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!