Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne, van egy nő aki tetszik de még nem jött össze a találkozás bár ő leszögezte, hogy se párkapcsolatot nem szeretne se kötődni emberekhez?
# 10
Most beszélgetek a csajjal és az a téveszméje ha kötődik valakihez akkor előbb utóbb meg bántják így inkább nem kötődik senkihez sem és nem hagyja,hogy kialakuljon bármi nemű vonzalom se.Jön a nekem több tapasztalatom van szöveggel én pl ezt nem feszegettem neki 3 párkapcsolat volt nekem 5 most ezt is írhattam volna de úgy nézem ennek írhatok bármit ráadásul még az öregebb is én vagyok.De ledöbbentő,hogy emberek menekülnek ilyen dolgok elől,holott az,hogy valakit meg bántson akár ki akár rokon vagy ,párkapcsolatban vagy munkahelyen vagy bárhol elmenekülni nem lehet.És mindig úgy hozza ki a dolgot,hogy én érezzek bűntudatot mert én elnyomom őt,de mondjuk én is hülye vagyok ,hogy meg akartam győzni,hogy vannak még rendes emberek,bár nem értem ha nem akar kötődni mit akar a szex dologgal is mert ott is kialakulhat bármilyen dolog.Szóval egyre csalódottabb vagyok szar,hogy tetszik és ez van amit mond.
# 12
Hát nem tudom de amiket mesélt,jól elcseszte az életét.
# 14
Sok fajta ugyan olyan ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!