Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan zajlott a leggázabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlott a leggázabb randitok?

Figyelt kérdés
Mikor történt, mennyi idősek voltatok, mi történt, beszéltetek e utána, azóta láttátok e az illetőt, és azóta "hol" van az illető vagy mi van vele, ha tudsz róla? Ha csak egy gáz internetes beszélgetés volt, ahol botrányos dolgokat írt és emiatt találkozó se lett, azt is leírhatjátok :DD
2020. febr. 16. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Olyan nagyon gáz nem volt, csak pl. a legelső randin a srác nagyon inteligens volt és a képeken jóképu, hasonlitott is, de szerintem a fejéhez képest nagyon keskeny válla volt, meg ugy arányaiban számomra nagyon furi volt, plusz irtózatosan vékony hangja volt, és hát számomra ez egyáltalán nem volt vonzó, mivel a legelső randim volt és tapasztalatlan voltam, és úgy képzeltem, hogy a levelezgetéseink után a találkozással majd kölcsönos szerelemre lobbanunk..ezért eléggé kellemetlen volt. Én 22 éves voltam, ő 30 körül. Volt még egy randink, aztán nem találkoztunk azóota, nem tudom mi van vele.

Még volt egy kinos randim, ott 26 voltam, a srác 30 körül, én eleve próbáltam lebeszélni a randiról, mert már volt annyi önismeretem, hogy tudtam, nem akarok vele kezdeni - egy bálban ismerkedtunk meg, áttáncoltuk az éjszakát, aztán randira hivott, jókepu volt, meg vonzo is, de a dumája nekem nagyon nem jott be, de nagyon eroskodott, hogy randizzunk, ugyhogy belementem - na a randin sok volt a kinos csend, még jó hogy ettunk kozbe, az kicsit kitöltötte az űrt. Randi után hazavitt, elbúcsúztunk és azóta nem hallottam róla, vagyis csak a szüleimtől, hogy egy következő bálban összejött egy másik csajjal.

2020. febr. 16. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Hát én kr-va toleráns vagyok és rosszul vagyok a homofóbiától, de azért ne az 50%-ost ekézzük már, mert hetekig átverte valaki. Most tök mindegy, hogy átoperált..ez nem menti fel!!!
2020. febr. 16. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:
63%
Köszi 12-es, vannak még rendes emberek.
2020. febr. 16. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!