Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlott a leggázabb randitok?
Olyan nagyon gáz nem volt, csak pl. a legelső randin a srác nagyon inteligens volt és a képeken jóképu, hasonlitott is, de szerintem a fejéhez képest nagyon keskeny válla volt, meg ugy arányaiban számomra nagyon furi volt, plusz irtózatosan vékony hangja volt, és hát számomra ez egyáltalán nem volt vonzó, mivel a legelső randim volt és tapasztalatlan voltam, és úgy képzeltem, hogy a levelezgetéseink után a találkozással majd kölcsönos szerelemre lobbanunk..ezért eléggé kellemetlen volt. Én 22 éves voltam, ő 30 körül. Volt még egy randink, aztán nem találkoztunk azóota, nem tudom mi van vele.
Még volt egy kinos randim, ott 26 voltam, a srác 30 körül, én eleve próbáltam lebeszélni a randiról, mert már volt annyi önismeretem, hogy tudtam, nem akarok vele kezdeni - egy bálban ismerkedtunk meg, áttáncoltuk az éjszakát, aztán randira hivott, jókepu volt, meg vonzo is, de a dumája nekem nagyon nem jott be, de nagyon eroskodott, hogy randizzunk, ugyhogy belementem - na a randin sok volt a kinos csend, még jó hogy ettunk kozbe, az kicsit kitöltötte az űrt. Randi után hazavitt, elbúcsúztunk és azóta nem hallottam róla, vagyis csak a szüleimtől, hogy egy következő bálban összejött egy másik csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!