Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jól sikerül a randitok, még a találkozó alatt megmondjátok a másiknak, hogy nem szeretnétek folytatást?
Ez attól függ. Volt már, aki megkérdezte. Akkor elmondtam, hogy, "nem". Eleinte volt, akinek megmondtam, h ha akarja, akkor elmondom, hogy miért nem, bár a legtöbben erre lehetőséget sem adnak, hanem sértődötten elhúznak, akár köszönés nélkül.
Egyszer volt olyanom, hogy annyira megsértődött a pali, hogy... Megmondtam neki, hogy nem volt kedves (annak ellenére, hogy ezt hangoztatta), csak azt éreztem, hogy egy állásinterjún vagyok, és nem volt udvarias. Erre jött az, hogy "Te sem tetszel nekem, mert szeplős vagy, és szőke". Miiii???? Előbb még azt mondta, h szeretne találkozni velem, és lehetséges-e?... :D Tudom, az egója nem bírta elviselni. Azóta nem mondok semmit, de ezért mondják sokan azt, hogy "nincs meg a kémia", hogy ilyen hülyeség ne történjen.
Ennek fordítottja a férfi részről a "majd hívlak" és ennek variációi. Akkor is, ha megfogja a kezed, vagy ha megcsókol. Akkor is, ha megbeszélitek, hogy két napmúlva strandra mentek, vagy a hétvégén csocsózni.
A legtöbb ember, akinek levélben "mondtam nem"-et, azon több órát gondolkodtam, akár 1-2 napot is. Az ilyen vlmi olyan miatt van, h összességében nem volt rossz, de mégis valami nem stimmelt. Legutóbb ilyen volt az a pali, aki először is, budapestinek jelölte magát, aztán kiderült, hogy gödi. Ami nem lenne probléma, ha én a közelben laknék... De míg Bp. csupán egy óra, Göd 2 és fél. Felmerült bennem, hogy miben hazudhat még. A másik, hogy randi alatt hiába volt kedves, vicces, közvetlen, és kb. tudtomra adta, h semmi baj nem érhet, amíg vele vagyok (és ezt többször), annál inkább éreztem, h van mitől félnem. Ha nem is konkrétan tőle, de félelmet keltett bennem azzal, hogy azt éreztette, van mitől félni, baj érhet minden pillanatban. Neki pl. két nap múlva írtam meg, hogy "nem", neki is megírtam, hogy ha akarja, akkor leírom, h miért, igent mondott és leírtam. Úgy vettem észre, nem igazán vette a lapot, mert a visszaválaszból az jött le nekem, h ő volt túl rámenős. A lakhelyének pedig azóta is Bp. van írva...
A találkozó alatt nem, ha nem kérdez rá, mert az itt hangoztatott véleményekkel ellentétben megsértődnek, rosszul esik nekik és nem jól reagálják le. Én meg nem vagyok köteles kitenni magam ennek. Viszont nem hazudozok, nem terezek következő programot, ha ő terezget, akkor azt mondom nem tudom, majd meglátjuk, át kell gondolnom. Vagy ha tényleg elég normális, akkor mondom neki, hogy nem érzem a kémiát, ne haragudjon. De többnyire amúgy szerintem megérzik rajtam, mert nem igazán terezünk semmi első randi után.
Amúgy a férfiak is ezt csinálják, sőt még tereznek is és jön a "majd hívlak" én legalább nem tűnök el, hanem felhívom vagy megírom, hogy nem. De én sem várom el hogy ott helyben közölje, hogy mit gondol, és én sem teszem többnyire. És van, hogy tényleg gondolkodnom kell.
Teljesen OFF, de próbáld meg megrázni, vagy kifújni a billentyűzetet.Talán van valami alatta, legjobb esetben. Nálam egyszer előfordult, hogy egy szem édesítő darabka volt alatta, és nem bírtam végig lenyomni.
OFF vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!