Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már randitok, amikor minden klappolt, de valami miatt nem működött volna hosszútávon és csak szex lett vagy az sem?
Figyelt kérdés
Nekem volt valaki, akiről akkor tudtam meg, hogy vadászik, tisztában vagyok vele, hogy bizonyos állatoknak ez jó és a túlszaporodás miatt fontos is, de engem zavart.
Nektek példák?
2019. febr. 21. 14:49
1/3 anonim válasza:
Vonzódtam a pasihoz, ismertem egyébként is mert voltak közös ismerőseink, mindig tök jól el voltunk, és azt hiszem egy kicsit bele is hamarodtam, viszont mindig volt egy kis ellenérzésem vele kapcsolatban, amit nem tudtam hova tenni. Aztán rájöttem hosszas gondolkodás után, hogy zavar ahogy az ismerőseiről beszél, nem feltétlenül tisztelettel és tiszta helyzet volt, hogy ezeket az ismerősei szemében nem feltétlenül mondaná el, én meg az egyenes embereket szeretem szóval nem lett belőle semmi.
2/3 anonim válasza:
Igen, már az elején lebukott a hazugságaival, még hagytam pár kört futni, hogy tutira kiderüljön. Amikor szembesítettem, váltig tagadott. Nem lett szex belőle, jó nagy tapasztalat volt!
3/3 anonim válasza:
Volt. Sajnos csak szex lett volna pedig én többet szerettem volna ennél. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!