Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme ennek? Vagy csak időpocsékolás amit csinálok?
22 éves lány vagyok, dolgozom, még otthon élek. Eddig soha nem volt még barátom, de jelentkező sem. Nem vagyok egy nagy bulizós csaj, meg nem is vagyok modell alkat. Átlagos inkább teltebb.
Van egy fiú (26), akivel november óta találkozunk régről ismerem egy általános iskolába jártunk, plusz anno a szüleink is.
Eleinte azt hittem udvariasságból nem nyomul, de néhány alkalom után zavaró lett, hogy semmi sincs igazán köztünk. Azt mondta hogy mivel régóta ismerjük egymást ez más. Heti szinten találkozunk de semmi se történt még. Se csók, se ölelés, semmi.. Neki több kapcsolata is volt előttem. Feltűnt hogy nem akar velem mutatkozni úgy nyilvánosan, értem ez alatt, hogy januárban "születésnapi buliba" hívott a kolléganőm, kérdeztem lenne-e kedve eljönni velem. Addig magyarázkodott hogy a vége egy nem lett.
Rákérdeztem már többször is hogy kedvel-e, vagy hogy mit akar, de annyit mondott hogy nem egyszerű, meg hogy utolsó kapcsolatban nagyon megbántották(4 hónapos kapcsolat volt). Sokszor kérdezi tőlem van-e más nekem. Plusz mikor hétköznap találkozunk ő hétvégén elmegy bulizni a barátaival. Több mint 4 hónapja megy ez és már zavar hogy nem tudom miért ilyen. Szerintetek? Csak játszik? Akinek elmeséltem edfig mint azt mondta, hogy hagyjam mert ez nem jó, de legalább addig is elvagyunk. Vagy rosszul látom és ez sose halad majd semerre?
Szerintem talonban tarthat.
Ne láss bele túl sokat. Tedd talán amit az előttem szóló mondott. Jelezd neki hogy többnek is örülnél ha nem akarja akkor nem, legalább megtudtad...
Probléma: jó fejnek tart, akivel szívesen összejönne, hanem lenne dagadt.
Megoldás:
a) vársz cc 10 évet, amikor már nem a lyuk körítése a párválasztási prioritás
b) ledobsz pár kilót
Szerintem nem akar semmit csak élvezi a társaságod és azt, hogy neked tetszik. Egy haver vagy a szemében, na meg egótuning.
Ha akarna valamit, már lett volna valami. Ha más nem meg... és lelép. De így tényleg csak elvan veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!