Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme ennek? Vagy csak időpocsékolás amit csinálok?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, dolgozom, még otthon élek. Eddig soha nem volt még barátom, de jelentkező sem. Nem vagyok egy nagy bulizós csaj, meg nem is vagyok modell alkat. Átlagos inkább teltebb.

Van egy fiú (26), akivel november óta találkozunk régről ismerem egy általános iskolába jártunk, plusz anno a szüleink is.

Eleinte azt hittem udvariasságból nem nyomul, de néhány alkalom után zavaró lett, hogy semmi sincs igazán köztünk. Azt mondta hogy mivel régóta ismerjük egymást ez más. Heti szinten találkozunk de semmi se történt még. Se csók, se ölelés, semmi.. Neki több kapcsolata is volt előttem. Feltűnt hogy nem akar velem mutatkozni úgy nyilvánosan, értem ez alatt, hogy januárban "születésnapi buliba" hívott a kolléganőm, kérdeztem lenne-e kedve eljönni velem. Addig magyarázkodott hogy a vége egy nem lett.

Rákérdeztem már többször is hogy kedvel-e, vagy hogy mit akar, de annyit mondott hogy nem egyszerű, meg hogy utolsó kapcsolatban nagyon megbántották(4 hónapos kapcsolat volt). Sokszor kérdezi tőlem van-e más nekem. Plusz mikor hétköznap találkozunk ő hétvégén elmegy bulizni a barátaival. Több mint 4 hónapja megy ez és már zavar hogy nem tudom miért ilyen. Szerintetek? Csak játszik? Akinek elmeséltem edfig mint azt mondta, hogy hagyjam mert ez nem jó, de legalább addig is elvagyunk. Vagy rosszul látom és ez sose halad majd semerre?

2020. febr. 15. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdemes potenciális partnerként kezelned!
2020. febr. 15. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem venném komolyan a helyedben. Bizonytalan lehet, az ilyet jobb kerülni, mert ha jön egy jobb majd dobbantana. Ha neked most lenne valakid akkor pedig megint erdeklődne irántad. Én hagynám a fenébe, ideje lett volna az udvarlásra, ne legyél pali madár, ne vesztegesd az idődet rá!
2020. febr. 15. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanam őszintén neki, hogy figyu, eltelt 4 hónap, én többet erzek. Te hogy vagy vele? Ha továbbra is kiamagyarazza az egészet, akkor megmondanam neki, hogy nekem viszont ehhez az egészhez több így, ilyen formában nincs szükségem, köszönöm..
2020. febr. 15. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem talonban tarthat.

Ne láss bele túl sokat. Tedd talán amit az előttem szóló mondott. Jelezd neki hogy többnek is örülnél ha nem akarja akkor nem, legalább megtudtad...

2020. febr. 15. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő csak egy haver, nem potenciális pertner.
2020. febr. 15. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Probléma: jó fejnek tart, akivel szívesen összejönne, hanem lenne dagadt.

Megoldás:

a) vársz cc 10 évet, amikor már nem a lyuk körítése a párválasztási prioritás

b) ledobsz pár kilót

2020. febr. 15. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem akar semmit csak élvezi a társaságod és azt, hogy neked tetszik. Egy haver vagy a szemében, na meg egótuning.

Ha akarna valamit, már lett volna valami. Ha más nem meg... és lelép. De így tényleg csak elvan veled.

2020. febr. 15. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak elüti veled az időt és élvezi, hogy tetszik neked.
2020. febr. 16. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Jobb vagy neki a semminél!...
2020. febr. 16. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos igy látom én is. Délelőtt össze futottunk egy kávéra. Kaptam tőle egy szolid egy szálas virágot (Valentin napra). Egy óra után mondta h megy ebédre és el is váltunk. Semmi nem történt ismételten..
2020. febr. 16. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!