Van értelme vagy időpocsékolás lenne? További lent.
sziasztok.. kb. 2 hónapja elkezdtem hasazni (szálkásító étrend mellett) és szépen van is eredménye nem erről van szó de rájöttem amire sokan fel is hívták a figyelmem (csak nem igazán hallgattam rájuk) hogy nem elég hasra gyúrni.. Igen mert a karjaim eléggé vékonyak :/ Na és gondolkodtam hogy vennék egykezes súlyzókat és azzal pedig karra gyúrnék, szerintetek kezdésnek hány kg-s kell? 5-15? Megérné egyáltalán? vagy ennyi erővel konditerem?
Igazából konditerembe azért nem megyek mert egyedül nincs semmi értelme sajnos ismerősöket/barátokat ilyenre rá nem tudnám szedni és ugye nem tudnám megfelelően "szabály szerint" használni a gépeket:/
"egyedül nincs semmi értelme"
Már miért ne lenne?
"nem tudnám megfelelően "szabály szerint" használni a gépeket"
Megkéred az ott lévőket, hogy mutassák meg.
A "nincs értelme", és a 'valamilyen hülye frusztrációm miatt nem merem' közt ég és föld a különbség.
Rég voltam edzőnél, de szerintem 1500-2500 között találsz igen sok edzőt.
Annyi, de van olyan aki 5-10e-et is legombol rólad ugyanannyiért.
Te edzeni akarsz vagy csacsogni? Edzés egyedül a legjobb, mivel senki sem tart fel illetve tereli el a figyelmedet. Teremben is vannak egyedül edzők, lehet hozzájuk csatlakozni. Ha meg netán nem-et mond, akkor van más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!