Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi az egyszerű nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi az egyszerű nőket kedveli, hogy jellemeznetek ha azt mondjatok “ az egyszerű nőket kedvelitek”?

Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Most akkor a pasit, vagy az áhított nőt kellene jellemezni?
2020. febr. 6. 18:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt hogy mit jelet nektek az “egyszerű nő kifejezés”
2020. febr. 6. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen néz ki, természetesen viselkedik, nem agyalja túl a dolgokat - ha finoman fogalmazunk.
2020. febr. 6. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Fogalmam sincs, ez az én fogalomtáramban nem szerepel.

Az "egyszerű ember"-t a rokonaim a szellemileg nincs éppen a topon finomított megfogalmazásaként használták eddig. Tehát ahány ember, annyiféle jelentésárnyalat.

A szinonimaszótár kinyitása még nem fordult meg a fejedben, kérdező?

2020. febr. 6. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nincs rajta száz kiló smink. Értékeli az élet apró örömeit is. Nem posztolja naponta Instára hogy éppen mit csinál (ergo nincs megfelelési, felvágási kényszere idegenek felé).
2020. febr. 6. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális csaj akivel épp úgy lehet moziba menni, kirándulni, mint ahogy szobát festeni vagy barkácsolni. Nem kell hozzá útmutató, elmondja hogy érez, őszinte és lehet rá számítani.
2020. febr. 6. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Inkább mutatom. Kb.:

[link]

2020. febr. 6. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki itt él a földön és nem a fellegekben jár.
2020. febr. 6. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
#4-es válaszoló vagyok, akinek ez a meghatározás nem szerepel a fogalomtárában. Az eddig mások által alapján ez az "egyszerű nő" számomra, kívülállóként, meglehetősen önkényes kategóriának tűnik, olyannak, ami alatt ahány ember, annyiféle értelmezés.
2020. febr. 6. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Az attól fugg. Az exem például szemelyisegzavaros volt. O is azt szerette. Nala azt jelentette, hogy legyen hulye, inkább ronda, mint szép, és lehetőleg mindenben sokkal rosszabb nála, hogy jól le tudja nyomni, ezáltal magát meg többnek érezni. "Sajnos" nem feleltem meg, ki is hullottam a szűrőn.😁
2020. febr. 7. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!