Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jellemeznétek azt a pasit, aki minden problémát nem válaszolással vagy tiltólistával old meg?
Mondhattam én bármit, mindegy volt neki, hogy próbáltam kedves lenni vele és segíteni, mindig én voltam a rossz.
Magában a gerendát sem. :)
Felejtős.
Két három tettem fel, amiért tiltóra kerültem:
-Hogyan és mikor szeretnél megismerni, ha ilyen keveset beszélünk? Akkor miért kezdeményezted ezt a kapcsolatot?
1. tiltó
- Nem ülünk le egy kávé mellett megbeszélni, hogy miért viselkedsz így velem?
2. tiltó
28 éves pasi, aki intelligensnek mondja magát! Khm
Én abszolút megértem. Én is ezt szoktam csinálni. Most mi értelme van, ha utána nekiállunk vitázni? Egymást meggyőzni úgysem fogjuk, max sértegetősdi lesz a végére, ha eldurvul. Nekem meg ahhoz, nincs kedvem. Mit vitázzak? Úgyis eldöntötte már amit akar vagy hogy én szemétgenya vagyok, bármi amit mondok, csak tovább erőssíti ezt benne. Úgyhogy ilyenkor viszlát... Egyszerűbb így. Abból már jó barátság, vagy több úgysem lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!