Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jellemeznétek azt a pasit, aki minden problémát nem válaszolással vagy tiltólistával old meg?
Most erre az értelmetlen hadakozásra veled, szerinted szüksége lenne ennek a figurának? Ahogy elnézem nem. A Te célod nem is az emberi párbeszéd vele, hanem a véleményének totális szétzúzása, hogy aztán győzelmi táncot lejthess, hogy "egy újabb győzelem". Ha már túl vagy a 20-on (lenéző sértegetésedből az előbbi válasznál úgy tűnik igen) akkor ez a stílus már nem áll jól. Kivéve ha valami plázák ásza csaj vagy, mert akkor kötelező típusjegy.
na-na. Én nem ok nékül tiltom. Sőt, ebben a szituációban meg is írtam volna, hogy "ennyi vége" viszont az utána következő sértegetésért már igen.
Voltam már ilyen helyzetben. Megírtam neki, hogy vége. Mi jött vissza? Sértegetés. Még arra is reagáltam. Kb. felét el se olvasta, csak belekötött valamibe. Ezek után jogos a tiltás.
Itt viszont így nem, viszont ha már vitáztatok többször is ahol így reagáltál akkor igen.
#3: pl. megdugott és/vagy elérte, hogy megismerjen annyira, hogy biztosan kijelenthesse, nem akar többet tőled soha semmit.
A 40%-os az egyetlen köztünk, aki így szokta kezelni a problémákat és asszem ott fogalmazta meg nagyon jól, ahol írta, hogy nem kíváncsi a sértegetésre meg nem akarja, hogy felesleges köröket fuss.
Azt hiszem, kicsit túl érzékeny, ha én minden ilyenen megsértődnék, nem maradna olyan ember a földön, akivel beszélnék. :D
A magam részéről jobb szeretem, ha nincs semmiféle tiltólista, inkább küldjön el a francba a másik, ahányszor keresem.
Ezek után pont stílusos volt hogy most meg Te akarsz beszélni ő meg nem :D
...megint magadnak mondasz ellent. Most közlöd, hogy nem az online chatelésről blabla, aztán azért sírsz már egy napja, mert "letiltott" - akkor miért nem beszélsz vele élőben...? :D
Unatkozást? Ez szórakoztató inkább. Jobb vagy mint Gyurcsány :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!