Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jellemeznétek azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jellemeznétek azt a pasit, aki minden problémát nem válaszolással vagy tiltólistával old meg?

Figyelt kérdés

2016. jan. 19. 12:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nah 9., akkor te is egy infantilis, IQ szegény óvodás vagy. Mi nem vesztünk össze, csak valószínűleg becsajozott, vagy meggondolta magát és nem merte megmondani, pedig az elején elmondtam, hogy felnőtt nő vagyok, bármi van, őszinte lehet.
2016. jan. 19. 13:48
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Látod-látod, már most átment sértegtősdibe, pedig nem is ismersz.

Amúgy most már még jobban megértem, ha tiltott. Rögtön sértéssel nyitottál most is. Persze célt nem érsz vele, de gondolom "jól esett"...

Amúgy most ha leírja, hogy "igen becsajoztam GTFO" akkormit tennél? A mostani válaszodból kiindulva "kivernéd a balhét" meg nekiállnál sértegetni. Ehhez nem mindenkinek van kedve. Én nem rögtön tiltok senkit, hanem mikor már látom, hogy a célja, kizárólag sértegetés vagy balhézás. Vagy valami olyasmi amit úgysem fog elérni, úgyhogy megkímélem a felesleges köröktől. A semmin nem éri meg vitázni. Időhúzás.

2016. jan. 19. 13:52
 13/30 A kérdező kommentje:

"A válaszíró 40%-ban hasznos válaszokat ad."

Kb. ennyi az én véleményem.

2016. jan. 19. 14:12
 14/30 anonim ***** válasza:

Tiltólista, nem válaszolás???

Faszbúk??

Talán rá klne jönni, hogy az életben, szemtől szemben érdemes kommunikálni, nem az interneten.

Ennél még a telefon is jobb.

Fel fog nőni egy korcs nemzedék akinek face fogja az életet jelenteni.

2016. jan. 19. 14:14
 15/30 anonim ***** válasza:
74%

Remélem azért érzed, hogy engem igazolsz, hogy most is csak egy sértésre futotta... Csoda, hogy nem kér ebből az a szerencsétlen srác?

2016. jan. 19. 14:14
 16/30 anonim ***** válasza:

Hú, én így cigány csajokkal viselkedtem szakmunkásba, mikor odajöttek, és próbáltak "beszélgetni". XD

Nem volt kedvem velük beszélgetni.

Ja akkor 16 voltam, nem 28. :D

2016. jan. 19. 14:18
 17/30 A kérdező kommentje:

15. a 40% nemcsak az én véleményem.

Gondolom elég sok piros kezet kaphatsz a baromságaidra....

2016. jan. 19. 14:19
 18/30 anonim ***** válasza:
68%
40% jár a zöld pacsi!!!! :D
2016. jan. 19. 14:21
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
Eddig 4-ből 4-szer meg sem próbáltad értelmezni a szöveget, csak rögtön a támadó-sértegetés. Ez a "berserk-mód" amiben vagy csak tiltólistákat fog eredményezni. És jogosan. Kötekedés csupán amit csinálsz. Ha vissza is írt volna bármit is, a vége úgyis ez lett volna, hogy belekötsz valamibe, vagy csak sértegeted.
2016. jan. 19. 14:21
 20/30 A kérdező kommentje:
És csodálkozol, hogy hebrencsként, senki nem díjazza az ostoba hozzászólásaidat?! Milyen jellemtelen és gyáva ember az, aki tiltólistára rakosgat másokat szó nélkül és stb, hogy megelőzzön vele bármit is, ami neki kellemetlen lehet?! Mondom, te nem felnőtt vagy, hanem egy buta alsó 20-as éveiben járó vicc.
2016. jan. 19. 14:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!